FOTO by s.Oliver

Moda

s.Oliver Mickey Mouse vesta i kratki kožni šorc čine cozy kombinaciju!

Antonija Andabak 08. veljače 2021.

Šorc ove zime mijenja traperice, a Mickey print je standardno - nezamjenjiv!

Analizirajući modne trendove unatrag godinu dana, jedino što možemo zaključiti jest da su se fashionistice u potpunosti okrenule udobnim modnim rješenjima pa na ulicama grada sve više viđamo urbane kombinacije poput kompleta trenirki, oversized vesti i relaxed jeans kao odgovor na spremno odbacivanje svega neudobnog i preuskog.

Brend koji je nesumnjivo odlučno odbacio neudobnu odjeću već godinama je njemački brend s.Oliver koji se može pohvaliti mnogim kolekcijama za sve dobne uzraste koje jamče kvalitetu među mnoštvom odjeće koja pripada kategoriji urbane sportske elegancije.

S.Oliver tek je nedavno, gotovo provjeravajući reakciju publike, lansirao par komada vesti i običnih T-shirt majica, no reakcije su i više nego zadovoljavajuće i mnogi jedva čekaju još Disney printeva sa s.Oliver potpisom!

Cozy crna vesta okruglog izreza s printom Mickey Mousea doista je uvijek dobra ideja kada želite postići opušten i simpatičan look!

Topla i mekana iznutra, opuštenijeg kroja, sredinu veste krasi poznato Disney lice istaknuto presijavajućim ljuskicama. Cijena veste trenutno je snižena i iznosi 360,00 kuna te je dostupna četiri raspoložive veličine! Checkirajte je OVDJE!

Cozy ćete look postići i ako se u potpunosti odlučite prekopirati ovu s.Oliver kombinaciju i uz Mickey Mouse vestu odlučite iskombinirati kratki šorc od umjetne kože, tople grilonke i biker čizmice.

Šorc ove sezone zamjenjuje jeans i veoma je cool rješenje za one koji i zimi žele pokazati lijepo oblikovane noge, a ne djelovati presređeno u kratkoj suknji.

Cijena crnog šorca iznosi 449,00 kuna i možete ga kupiti u velikom rasponu brojeva i to na ovom linku!