FOTO by Nike

Dekor

S Nike rozom dekicom utonut ćete u najljepše snove

Mia Vodopija 10. prosinca 2021.

Mekana, topla i ružičasta... možemo li poželjeti više?

U doba darivanja, sigurno se pitate što pokloniti nekome ‘tko ima sve’. Razbijate glavu o tome što kupiti mami, sestri, prijateljici ili pak bliskoj kolegici s posla?

Mi vam predlažemo dekicu! Deke su dar koji svi vole. Tko ne želi taj ugodan topao osjećaj?

Budući da su deke obično izrađene od mekanog materijala, u njima se osjećamo sigurno i luksuzno. Evo zašto biste ove sezone trebali pokloniti deke.

Prvo, za razliku od mnogih drugih poklona, deke su slatke i izrađene su od kašmira, svile i ostalih kvalitetnih materijala. Većina dekica je još ugodnija ako su napravljene i od flisa. Dobra kvalitetna dekica je odličan poklon koji možete kupiti sebi ili nekom drugome.

Prije nego što kupite nekome dekicu, razmislite malo o bojama. Kupite deku one boje koja je komplementarna s bojama u stanu ili one boje koja će pasati uz postojeći namještaj.

Upravo zato smo mi na Nike stranicama pronašli odličnu baby pink dekicu koja je dovoljno neutralna da paše uz sve boje. Ona će se dobro uklopiti u nečiji stan neovisno o tome je li moderno ili vintage uređen.

Ova Nike dekica je izrađena od najudobnijeg flisa od umjetnog krzna, a može biti vaša po cijeni od 1.279,90 kuna i možete ju naručiti OVDJE.