FOTO by Instagram @allaboutmariah327 / @lastchristmaswham

Zabava

S emitiranjem krenuo radio koji od 0-24 pušta božićne pjesme

admin 27. rujna 2023.

Prerano ili ne, već možete uživati u najboljim blagdanskim pjesmama

Prihvaćajući svaki rezultat istraživanja znanstvenika koji su dokazali da slušanje božićnih pjesmama utječe na dobro raspoloženje jedva smo dočekali stanicu koja pušta božićne hitove od 0-24.

Upravo smo poslušali par minuta i pozivamo sve da osjetite isto što i mi – navalu pozitivnih emocija i dobrog raspoloženja. U trenutku kada smo mi slušali prošle su tri pjesme – “Do They Know It’s Christmas”, “Holly Jolly Christmas” i “Pronounced CLY-ME – Warm this Winter”.

Christmas FM, radio koji od 0-24 pušta samo najljepše i najpopularnije pjesme vezane za adventsko doba godine, vratio se s emitiranjem božićnih pjesmi, odnosno onih o snijegu, Djedu Božićnjaku, Rudolphu i ostalom.

Radio stanica koja se odlučila posvetiti samo božićnim pjesmama 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, neće svoje vrijeme trošiti na reklame i vijesti, već će isključivo puštati hitove poput: ‘Let it snow’, ‘Last Christmas’, ‘All I want for Christmas’ i mnoge druge.

Ako ste u sebi osjetili veliki nalet pozitivne energije, onda ste i vi jedni od nas koji će na LINKU uživati u duhu nadolazećih blagdana.