FOTO by Etsy

Dekor

Ružičasti sukulenti jajolikog oblika novi su trend u uređenju interijera!

Daria Lovrić 15. rujna 2022.

Nisu li preslatki?

Imati biljku u kući i brinuti se o njoj ponekad se čini kao da imamo još jednu osobu o kojoj moramo voditi računa. Održavanje kućnih biljaka na životu nije tako jednostavan zadatak i ponekad nam se jednostavno ne da.

Ružičasti sukulenti jajolikog oblika 1
Ružičasti sukulenti jajolikog oblika

Redovito zalijevanje, dovoljno sunčeve svjetlosti, položaj i temperatura su samo neki od čimbenika koji mogu utjecati na razvoj naše biljke. Čak i ako joj sve to omogućite, ona svejedno može uginuti ili slabo napredovati.

Ako mislite da ste jedan od antitalenata za održavanje biljaka sukulenti su za vas savršena alternativa. Oni su atraktivan trend među kućnim biljkama, ne zahtijevaju puno vode i svakodnevnu brigu, a savršeno se uklapaju u svaki ambijent i prekrasna su dekoracija.

Ružičasti sukulenti jajolikog oblika 2
Ružičasti sukulenti jajolikog oblika

Jajoliki sukulent – biljka koja će nam svaki dan izmamiti osmijeh na licu!

Pretražujući društvene mreže i poznate web platforme pronašli smo mnogo vrsta šarmantnih biljaka, međutim ovog puta naš je pogled zastao kada smo ugledati neodoljive ružičaste sukulente jajolikog oblika.

Ružičasti sukulenti jajolikog oblika 3
Ružičasti sukulenti jajolikog oblika

Sitni ružičasti sukulenti jedinstvenog izgleda izmamit će osmijeh na vaše lice kad god ga pogledate. Možete ga smjestiti na prozorsku dasku, u ured, boravak, kupaonicu ili kuhinju – koje god mjesto izabrali prostoru će dati dozu šarma i očarati svakoga tko zakorači u njega.

Ružičasti sukulenti jajolikog oblika 4
Ružičasti sukulenti jajolikog oblika

Ovaj neodoljivi sukulent u nježnoj rozoj pronašli smo preko Etsy web trgovine po cijeni od $9.94. Cijena se odnosi na deset sjemenki koje će se u vrlo kratkom roku pretvoriti u božanstvenu dekoraciju doma.