FOTO by Reserved

Moda

Ružičasti pulover iz Reserveda s printom Coca-Cole dolazi s wow efektom!

Viktoria Mikulić 29. rujna 2021.

Pink boja i Coca-Cola, tko bi tome odolio?

Coca-cola je većini omiljeno gazirano piće. Baš poput kave, i Coca-Cola ima pozamašnu dozu kofeina koja nas u trenu razbudi i daje potrebnu energiju.

Iako je riječ o nezdravom napitku i trebali bismo ga izbjegavati, često si ne možemo pomoći, a da ga uopće ne konzumiramo, makar za rođendanske proslave gdje je nezaobilazan dio svakog stola.

Osim u svezi gastronomije, Coca-Cola je postala sinonim za svijet mode i trendi izgled. Danas je brendovi svakodnevno uvrštavaju u svoje nove kolekcije.

Njezin print izgleda stylish na majicama, hlačama, trenirkama, jaknama…Najčešće dolazi kao motiv na nekim jednostavnijim, ležernim komadima koji su stvoreni za gradski look.

Reserved je također iskoristio popularnost Coca-Cole i njezin print preslikao na ružičasti pulover iz nove kolekcije. Iako se nekoć smatrala nespojivom, fashionistice su nam dokazale suprotno svojim jedinstvenim stilom odijevanja. Sada su kombinacija pink i crvene boje nezaobilazna pojava street style-a.

Mnoge pripadnice nježnijeg spola oduševit će se ovim toplim i mekanim puloverom koji je nosiv uz brojne outfite poput klasičnih traperica, slip haljina, suknji, kao i robusnih ili krznenih čizmica.

Njezina cijena je prihvatljiva kao i kod većine stvarčica koje ovaj high street brend izbaci, a iznosi 259,90 kuna. Novi pink pulover možete pronaći na LINKU.