FOTO by Jimmy Choo

Moda

Ružičasti komplet s mašnicama – najšarmantniji baršunasti duo koji smo ikada vidjeli!

Daria Lovrić 08. studenoga 2022.

Cipele ili torbica? Mi želimo oboje!

Ističući se atraktivnim dizajnom i upečatljivim izgledom, Jimmy Choo obuća i modni dodaci prepoznati su u cijelom svijetu. Zagrižene fashioniste i ljubiteljice cipela veći dio godine izdvajaju dio plaće kako bi si priuštile jedan primjerak s njihovim potpisom.

Jimmy Choo je jedna od vodećih svjetskih luksuznih marki s glamuroznim modnim komadima i već nas mnogo godina oduševljava svojim modelima cipela i torbica. Dosad smo već pisali o prekrasnim modelima s predimenzioniranim mašnama, međutim ovog puta je vrijeme da predstavimo najšarmantniji duo kojeg smo ikada vidjeli.

Jimmy Choo sandale s mašnicama
Jimmy Choo sandale s mašnicama

Jimmy Choo sandale zaslužuju ‘tres chic’ epitet!

Zavirili smo u jesensku kolekciju obuće i zaljubili se u baršunasti model Flaca. Candy pink model dolazi u kombinaciji jarke ružičaste i nešto tamnije nijanse koja vuče na crvenu. Otvoreni model krase dvije velike mašne i potpetica od deset centimetara.

Jimmy Choo sandale s mašnicama
Jimmy Choo sandale s mašnicama

Na naše oduševljenje uz stylish model sandala, Jimmy Choo je lansirao i preslatku torbicu u istom tonu koju krasi oversized mašna.

Jimmy Choo sandale s mašnicama – 795 €

Upečatljiva i izrazita, kultna BON BON torba izrađena je od ružičastog baršuna, a završni touch joj daju metalni lančić i srebrna metalna ručka.

Jimmy Choo torbica s mašnom
Jimmy Choo torbica s mašnom – 995 €

Moramo se složiti da bismo u svojoj kolekciji voljeli imati ovaj neodoljivi par cipela i chic torbicu. Ako je i vas očarao ovaj šarmantni kompletić možete ga škicnuti putem Jimmy Choo web trgovine.