FOTO by UGG

Moda

Ružičaste UGG čizmice sa šljokicama pozivaju na blagdanski party!

Viktoria Mikulić 19. prosinca 2022.

U njima bismo plesale do zore…

UGG, dobro poznata australska obuća prvenstveno je obožavana zbog svog materijala i udobnosti. U njima nam ni temperature ispod ništice ne mogu ništa.

Osim što su veoma kvalitetne, UGG čizme također su i stylish te se s lakoćom stapaju uz naše dnevne i večernje outfite. Predstavljaju savršen zimski accessories koji je najčešće u centru pozornosti, osobito ako dolazi u boji koju smo upravo ugledali na njihovoj web trgovini – ružičastoj!

Pinkish UGG čizmice osim efektne boje krase i sitne perlice koje će biti u fokusu svakog looka.

Iako smo ih dosad više viđali uz casual odjevne kombinacije, ovaj model itekako je stvoren za večernje izlaske. Ružičasta festive boja poziva nas na party i asocira na to da bismo kraj godine trebali provesti u veselju.

Ako i vi na svijet gledate ružičastim naočalama, a pritom ste i jedna zimogrozna osoba kojoj je potrebna ovakva doza topline, UGG čizmice nešto su s čime ne možete pogriješiti. Bez obzira kupujete li ih sami ili ćete dragoj osobi natuknuti da vam se sviđaju i nadati se da ćete ih ugledati ispod božićnog drvca, nevažno je…

Samo je bitno da ih čim prije imate na nogama, kako bi vas zaštitile od hladnoće i pružile potrebnu dozu svjetlucavih šljokica.

Svoj primjerak pinkish čizmica možete naručiti putem ugg.com/eu po cijeni od € 190!