FOTO by MYTHERESA

Moda

Ružičaste stiletto potpetice od satena u potpunosti dočaravaju pojam romantike!

Viktoria Mikulić 19. srpnja 2023.

Pink saten i ruža dva su glavna aduta ovih atraktivnih štikli!

Saten je već dugi niz godina u trendu, osobito kada govorimo o luksuznoj obući. Nijedan materijal ne dočarava romantiku u punom smislu kao što to čini saten.

Ni mi se nikako ne možemo zasititi ove glatke, sjajne tkanine, stog smo se bacili u potragu za omiljenim ljetnim sandalama koje će plijeniti pozornost na večerama i partyjima.

Najbolji dio satenskih sandala jest taj da ih možete nositi uz mnoštvo odjevnih predmeta, od lijepe satenske suknje i klasične bijele majice do traperica u kombinaciji s cool lanenom košuljom.

Osim toga, satenske sandale svakodnevno odijevanje čine lakim te i onaj najobičniji look čine posebnim. Dakle, sljedeći put kada osjetite da vašem kompletu nedostaje nešto jedinstveno, obujte par satenskih sandala i bit ćete spremni. Ako ih nemate, dopustite da vam predstavimo jedne originalne koje ćete zasigurno odmah prigrliti.

Na poznatoj web trgovini MYTHERESA pronašli smo stiletto potpetice s potpisom brenda Magda Butrym koje imaju cvjetnu aplikaciju na prednjoj strani – odnosno ružu koja je i zaštitni znak brenda. Ista se nalazi s prednje i stražnje strane, a ako su vam obje previše, dobra je vijest da se ona s prednje strane može skinuti, dok je ruža sa stražnje strane fiksna.

Ove ružičaste krasotice proizvedene su u Italiji, a ako su vam savršene, naručiti ih možete online po cijeni od € 945!