FOTO by Stradivarius

Moda

Ružičaste špagerice iz Stradivariusa stavljaju stopala u prvi plan!

Viktoria Mikulić 18. svibnja 2022.

Romantične, neodoljive, šarmantne, ove će espadrille na vezanje biti u centru pozornosti!

Tenisice se smatraju najudobnijom obućom, dok visoke pete na nozi izgledaju najatraktivnije. Ipak, postoji još mnoštvo drugih vrsta obuće koje možemo pronaći na tržištu. Od espadrilla, balerinki, sandala na punu petu, loaferica, svatko će pronaći ono u čemu se osjeća najugodnije.

One najslađe definitivno su espadrille, posebice kada dolaze u obliku špagerica koje vežemo oko gležnja. Ovaj ljupki komad obuće stvoren je za dnevne i večernje izlaske, casual i poslovna druženja. Stradivarius, poznati high street brend nerijetko nas počasti trendi novitetima, a ovog puta očarali su nas novim espadrillama u ružičastoj boji koje su napravljene od poliesterskog vlakna. Rezervirane su za sve fashionistice koje vole klasiku umotanu u ovakva šarmantna izdanja.

Mi ih najviše vidimo uz jeans, ali i uz mnoštvo drugih ljetnih odjevnih predmeta, kao što su lepršave midi suknje, culotte hlače, bluze i T-shirti, kao i uz zanosne slip haljine.

Ove espadrille zasigurno će postati bestseller jer su istodobno udobne i stylish. U njima možete provoditi čitave dane i obavljati sve dnevne aktivnosti, a da pri svakom koraku izgledate božanstveno.

Ako ih vidite na sebi u narednim tjednima i mjesecima, uputite se do obližnjeg Stradivariusa ili ih naručite preko njihove web trgovine po cijeni od 299,90 kuna!