FOTO by Reserved

Moda

Ružičaste slingbacksice iz Reserveda priuštit ćemo si za Dan žena!

Viktoria Mikulić 05. ožujka 2021.

8. ožujka nećemo čekati da nas drugi počaste, već ćemo darivati same sebe i odabrati nešto prema vlastitom ukusu...

Žene, ta moćna bića zaslužuju sve na ovom svijetu i koliko god su u prijašnje vrijeme bile podređene, danas ih imamo priliku vidjeti kako istodobno vode poduzeća, obavljaju kućanske poslove i pritom su divne majke. Više nikada ih nitko ne bi trebao podcijeniti jer čak nisu ni u istom rangu kao muškarci, već daleko iznad njih (pssst).

Nitko nema multitasking u malom prstu kao jedna hrabra žena, koja koliko god bilo teško nositi se sa svim dnevnim obvezama, nikada ne skida osmijeh s lica. Ona zna da je sve moguće samo ako to dovoljno želi,

Takvu vrstu žena vidimo u otkačenim odjevnim kombinacijama jer smatramo da trebaju biti primijećene, njihov glas treba se čuti, a njihova pojava oduzimati dah.

Ako ste se pronašle u prethodnim rečenicama i smatrate se snažnom ženom koja zna što hoće u životu i planira to i postići, a pritom vam je bitan i vanjski izgled te je vaša omiljena boja ružičasta, onda dopustite da vas inspiriramo novim Reserved slingbacksicama.

U vedrom tonu, stvorit će pozitivu posvuda oko vas. Jednostavnog, a istodobno upečatljivog dizajna, stvorene su za poslovna odijela, zvonolike haljine, plisirane suknje i mnoštvo drugih stylish outfita.

S potpeticom od 6cm, u njima ćete bez problema moći koračati od jutra do večeri, ako ste barem malo navikle na pete. Odlična vijest je i da su na sniženju i trenutno koštaju 127,90 kuna. Mislimo da bolje od toga ne može, s obzirom o kakvom je komadu obuće riječ.

Ako si već neko vrijeme planirate priuštiti neki chic modni dodatak, ove ljepotice mogle bi se pronaći na vašoj bucket listi, a Dan žena savršena je prilika da se počastite.

Potražite ih putem linka.