FOTO by Moschino

Moda

Ružičaste Moschino salonke s medvjedićima naša su najveća opsesija!

Viktoria Mikulić 30. ožujka 2023.

Ako negdje duboko u vama čuči dijete, vrijeme je da ga probudite…

Nedavno smo pisali o cipelama koje smo prozvali dvorskima ludama, a riječ je o Moschino salonkama s motivom Zekoslava Mrkve koje su stvorene za maskenbal.

Uz njih, ovaj poznati modni brend nekolicinu puta nas je iznenadio pristiglim stvarčicama koje je nemoguće zaboraviti, poput kroasan i baguette torbice, kao i primjeraka u obliku sušila za kosu, telefona, kožnih jakni  i slično.

Bizarnosti nema kraja kada govorimo o Moschinu, no budući da smo se već ranije uvjerili kako svaki proizvod ima svog kupca, ne sumnjamo da će i nove ružičaste salonke pronaći put do fashionistica diljem svijeta.

Moschino cipele s medvjedićima slatkoća su na kvadrat

Riječ je o prozirnim PVC salonkama s nitnama u obliku kultnog Moschino Teddy Beara. Medvjedići krase kompletnu prednju stranu i moramo i čine ovaj model preslatkim. Iako na prvu djeluju poput dječjih cipela, sigurni smo da će ih mnoge trendseterice prigrliti i znati uklopiti u svoje dnevne i večernje outfite.

Pink boja idealna je za proljetne i ljetne dane kada težimo vibrantnim nijansama koje će i najklasičniji look podići na višu razinu.

Nove Moschino cipele dolaze s potpeticom od 10.5 cm te su rezervirane za sve odvažne žene koje se ne boje istaknuti iz mase. Njihova cijena iznosi EUR 495,00, a pronaći ih možete na LINKU!