FOTO by Mohito

Obuća

Ružičaste ili metalik zlatne? Mohito salonke dostojne su dočeka Nove godine!

Viktoria Šafranić 22. prosinca 2021.

Visoke potpetice nemaju konkurenciju, osobito na Silvestrovo...

Tenisice smo već odavno zamijenili gležnjačama i visokim čizmama. Od jutarnjeg odlaska na posao, do popodnevnih sastanaka, odlaska u trgovinu, na kavu, do večernjeg izlaska, čizme su neizostavan dio naše garderobe.

Za dnevne aktivnosti najčešće biramo ravne ili one s nižom petom, dok smo za noćne izlaske privrženi čizmama na petu. Ako ipak želite malo odmoriti za istih, doček Nove godine savršena je prilika da potražite alternativu.

Budući da manje više svi provodimo Novu godinu negdje na toplom i u zatvorenom prostoru, salonke će se sljubiti s vašom elegantnom haljinom.

Ne znamo jeste li već nabavili odjevnu kombinaciju za Silvestrovo, no vjerujemo da još niste pronašli cipele. Dopustite da vas očaramo novim Mohito salonkama koje će plijeniti pažnju na svakom koraku. One dolaze u pink i metalik zlatnoj boji koje najviše vidimo uz glamuroznu crnu haljinu. Jednako dobro izgledat će i uz kombinezon ili uz suknju, topić i blejzer.

Mohito cipele dolaze s potpeticom od 11,5 centimetara koja nije praktična za svakodnevno nošenje, no za svečanija događanja definitivno jest. Ako smatrate da biste cijelu noć mogli izdržati u ovim chic cipelama (a uvijek možete i sjesti kada se umorite od plesa), onda biste ih trebali nabaviti putem Mohito web trgovine.

Ružičaste salonke koštaju 259,90 kuna, dok se zlatne mogu pronaći po cijeni od 299,90 kuna!