FOTO by Sézane

Moda

Ružičaste i s vezicama – niske sandale s potpisom Sézane začinit će sve ljetne outfite!

Viktoria Šafranić 15. travnja 2020.

Unijet će dašak glamura u svaki look!

Kada bi naše noge mogle pričati, bez dileme bi potvrdile da im je ljeto najdraže godišnje doba jer tada konačno dođu do izražaja i blistaju najvećim sjajem.

Nakon napornih i teških čizama, uskočili smo u tenisice i espadrille, no nema te udobnosti na ovom svijetu koja je dostojna natikača i niskih sandala (osim udobnih papuča).

Noseći ih, naša stopala se osjećaju potpuno slobodno i spremna su oboriti svijet. One na blok petu najčešći su odabir trendsetterica, no i niske mogu biti jednako poželjne, a njihova prednost je što ćete u istima satima moći koračati.

Do najbezbrižnijeg godišnjeg doba još nas dijeli dva mjeseca, no već sada smo se bacili u potragu za najljepšom ljetnom obućom koja će mamiti poglede prolaznike.

Talijanski brend Sézane iz sezone u sezonu donosi kolekcije za koje imamo samo riječi hvale, ponekad ne možemo ni trepnuti koliko se zagledamo u neke od njihovih artikala.

Nedavno smo predstavili elegantne bluze, a sada su nas osvojili niskim sandalama ružičaste boje. Posebne po mnogočemu, ove ljepotice izdvojit će se od ostalih ljetnih cipela svojim dizajnom i nijansom.

15 košulja u kojima ćete svakoga dana izgledati elegantno

Napravljene su od antilopa, a dolaze sa širokim vezicama koje su provedene kroz zlatne metalne krugove.

Ovaj autentičan primjerak košta $200, no ako su i vama jednako božanstvene i smatrate da su zaista svjetske razine, onda vam neće biti problem za njih izdvojiti potrebnu svotu.