FOTO by H&M

Dekor

Ružičaste H&M čaše upotpunit će svaki ljetni party!

Viktoria Mikulić 03. lipnja 2022.

Home dekor koji moramo imati i u svom regalu…

Miris ljeta je u zraku i svi smo već mislima daleko na nekom tropskom otoku, s čašom egzotičnog voćnog koktela u jednoj ruci, i lepezom ili nekim modnim časopisom u drugoj.

h&m čaše

Ah, ti bezbrižni ljetni dani nešto su najdragocjenije jer tada konačno možemo otpustiti kočnice i biti u potpunosti svoji. Naravno, godišnji odmor prođe u trenu, no što je s ostatkom ljeta i visokim vrućinama s kojima se moramo suočiti?!

Kako si te dane učiniti što ljepšima, kako kratiti vrijeme nakon užurbanog i stresnog posla?

h&m čaše

Ako imate društvo koje je zainteresirano za lagane vrtne zabave savjetujemo da svaki dan preko tjedna jedna osoba bude domaćin i u svom eksterijeru organizira druženje. To ne mora biti ništa posebno, svatko nek donese sitnicu poput grickalica, pića, leda i krema za sunčanje.

Terase, vrtovi i balkoni naše su najdraže oaze u narednim mjesecima, a mi smo pronašli nešto što će se savršeno uklopiti u vaše zabave. Ružičaste čaše iz H&M-a nešto najslađi su home dekor za ovo ljeto, a one dolaze u tri varijante.

h&m čaše

Ako druženje bez nečega ne može proći, onda su to osvježavajuća pića koja će nas barem malo rashladiti. Neovisno o tome pijete li vino, martini, gin, pivo, sok ili vodu, u ovim pinkish čašama svako će piće biti još ukusnije.

Ako su i vama totalno božanstvene, naručiti ih možete putem LINKA!