Moda

Ružičaste gležnjače iz Stradivariusa koje prkose kišnim danima!

Viktoria Mikulić 22. listopada 2021.

Tko kaže da zimi moramo nositi samo zagasite boje, kada možete zablistati u stylish pink čizmicama?

Ljeti se usudimo odjenuti ono što ne bismo u nijednom drugom godišnjem dobu. Od boja, kroja, do odjevnih predmeta u kojima se inače ne vidimo, u ljetnim mjesecima smo spremni eksperimentirati s modom. Je li to zbog vrućih sunčanih dana koji nas mame na pozitivu, pa se u skladu sa svojim razigranim raspoloženjem i odijevamo, ili jednostavno imamo više slobode i vremena dok smo na godišnjem odmoru, stoga pomno možemo isplanirati sve svoje kombinacije?!

Kako god bilo, ljeto je jedno posebno razdoblje koje manje-više svi željno iščekujemo, no to ne znači da ostala godišnja doba nemaju jednaku čar, te da i naš jesenski ili zimski look ne može biti jednako graciozan.

S obzirom na niske temperature popraćene kišom, sve što ovih dana želimo je zaogrnuti se u nešto toplo, po mogućnosti u što tmurnijoj boji kako bismo se stopili s lošim vremenom. No dopustite da vam kažemo zašto je to pogrešno razmišljanje.

Dovoljno je što nas vrijeme deprimira, zar želimo da i naša odjeća priča sličnu priču? Kada oblaci prekriju nebo, a vi ugledate osobu koja pršti bojama ili nosi neki otkačeni print, hoće li vas to oneraspoložiti, ili će vam barem nakratko izmamiti osmijeh na licu? Vjerujemo da je češći slučaj ovo drugo, stoga vam predlažemo čizmice u kojima možete prkositi kiši kad god poželite.

Riječ je o ružičastim gležnjačama koje neće uništiti pokoja kap kiše, dovoljno ih je kasnije samo prebrisati. One dolaze s fleksibilnim uloškom od tehničke poliuretanske pjene, dizajniranim za veću udobnost, tako da u njima nesumnjivo možete obavljati sve dnevne aktivnosti.

Svaki korak će uz Stradivarius novitet biti stilski popraćen, a genijalno će pristajati uz nježne boje poput bež, sive i uvijek prekrasne bijele.

Nove gležnjače koštaju 229,90 kuna, a dolaze još u dvije boje, nude i crnoj. Više detalja o istima potražite na LINKU!