Dekor

Rustikalna božićna drvca koja će zasigurno osvojiti društvene mreže

Viktoria Mikulić 19. listopada 2022.

Poslovica „Manje je više“ definitivno vrijedi u ovom slučaju...

Ako u svom domu nemate dovoljno prostora za najveće božićno drvce, a najradije biste kompletan stan oplemenili blagdanskim ruhom, donosimo vam alternativu vrijednu divljenja koja će se uklopiti u svaki interijer.

Ako pak pritom niste za upečatljive boje već više težite minimalizmu i jednostavnom uređenju, onda ste zasigurno zaljubljenik u skandinavski stil.

rustikalna drvca

Najslađi minimalizam za ljubitelje skandinavskog stila!

Što isti podrazumijeva? Korištenje prirodnih boja, funkcionalnost i praktičnost. Dekoracije nordijskih zemalja ne zauzimaju prostor te istom daju dozu vedrine i svjetlosti, a mi smo pronašli dvije koje će izmamiti osmijeh na lice svih obožavateljima drvenih dekoracija. Izdvojili smo dva božićna drvca i ne možemo se odlučiti koje nam je ljepše, ono s potpisom Ginger Raya ili primjerak iz Nexta.

rustikalna drvca

Ginger Ray nam je pripremio jednostavno rustikalno drvce s ljestvama koje možete objesiti na zid ili vrata te time vašoj prostoriji dati finalan touch. Prihvatite dašak Scandi stila s ovom fantastičnom alternativom ako nemate mjesta za veliko drvce.

Ne zaboravite da ga još uvijek možete prilagoditi lišćem i božićnim ukrasima! S uključenim toplim bijelim LED svjetlima, savršeno je za vješanje čestitki ili vaših obiteljskih fotografija koje će vam biti podsjetnik na sve ono lijepo u vašem životu.

Ovo drvce je dio njihove Nordic Noel kolekcije koja je prepuna suvremenog šarma. Možete ga pronaći po cijeni od £15.99!

Drugo, jednako atraktivno drvce s Nexta stoji samostalno i već samo po sebi izgleda moćno, no još će više doći do izražaja ako ga ukrasite šarmantnom božićnom zvijezdom i s nekoliko drvenih ornamenata koje također možete pronaći na web trgovini Next. Cijena ovog drvca iznosi 602,00 kuna.

rustikalna drvca

Ako se ne možete odlučiti za jedno, onda predlažemo da vam Ginger Ray model sjaji u dnevnom boravku, a preslatko drvce s Nexta ostavite u svoju spavaću sobu.

Mi ćemo ovog Božića prigrliti skandinavski stil uređenja, a nadamo se da ćete i vi…