FOTO by Sinsay

Moda

Rudolf mekani kućni ogrtač s točkicama stvoren za pidžama party s tvojom BFF!

Viktoria Mikulić 25. listopada 2021.

Po cijeni od 99,90 kuna, ne treba se previše dvoumiti oko njegove kupnje...

Omiljeni sob Djeda Božićnjaka jedan je od glavnih motiva na odjevnim predmetima i modnim dodacima, kao i na dekorativnim stvarčicama za blagdane.

Emmezeta Orašari već od 24,99 kuna najisplativiji su božićni dekor!

Poznati brendovi uvrštavaju ga u nove kolekcije jer znaju da će svojom slatkoćom jednako osvojiti i velike i male. Sinsay je već lansirao božićnu kolekciju koja nas je ostavila bez teksta.

Od 17,90 do 49,90 kuna! Gnomovi iz Sinsaya najslađa su blagdanska dekoracija!

Prošlog tjedna smo predstavili njihov asortiman gnomova i Orašara, a sada je na red došla kućna odjeća – ogrtač s kapuljačom u obliku Rudolfa, koji dolazi u bež boji i bijelim točkicama. Iako je bio najslabiji u svojoj skupini, njegov prepoznatljiv crveni nos vinuo ga je u nebesa, jer je njime osvjetljavao put saonica.

Ovaj mekani odjevni komad zamišljamo za sva ona kućna druženja i pidžama partyje s najboljim prijateljicama. Njegova cijena iznosi 99,90 kuna pa ako ovog tjedna planirate organizirati maraton gledanja romantičnih komedija (ili hororaca), razveselite svoju BFF i nabavite svakoj jedan.

Osim ogrtača, u ponudi su i simpatične papuče od 34,90 kuna za najslađe matching kombinacije. Za potpuni ugođaj, pripremite vruću čokoladu sa sljezovim kolačićima i sočne palačinke.

Ponedjeljak je odjednom postao ljepši, zar ne? Iako je pred nama čitav radni tjedan, lijepo je zamišljati kako ćemo iskoristiti svoje slobodno vrijeme za vikend, jer nikada nije prerano maštati…