FOTO by Instagram @milkshakethepug

Ljubimci

Rozi mops imena ‘Milkshake’ prava je Instagram senzacija

Krešimir Šustić 31. ožujka 2020.

Rijetka vrsta preslatkog psa osvojila je srca mnogih

Nekoć ne baš tako davno, mama mops na svijet je donijela preslatke bebice od kojih se jedna razlikovala od svih ostalih. Dok su mu se svi čudili i pitali se što mu se desilo, on je stajao uspravne glave i siguran u sebe ne mareći za svijet koji ga okružuje.

Iako je na početku bio čudan, upravo to što je drugačiji učinilo ga je posebnim i neodoljivim. Sedamnaestomjesečni psić dobio je ime ‘Milkshake’ zbog nevjerojatno roze kože i krzna koji ga izdvajaju iz gomile.

Njegova neobična boja uzrokovana je nedostatkom pigmentacije naslijeđene od albino vrste u njegovoj lozi, a kad je Maria primijetila ružičasto štene među ostalom braćom i sestrama, znala je da ga mora imati.

Da bi stvar bila dodatno slatka, majka priroda podarila mu je svijetlo plave oči na koje nitko ne može ostati ravnodušan.

Dovezla ga je kući kad je imao 10 tjedana i otada je postao poznata Instagram zvijezda s više od 56.800 pratitelja. Ponosna vlasnica kaže da je čudan, veseo, susretljiv i vrlo razmažen, a prati je na njezinim poslovnim sastancima.

Ide na pedikuru, ima snimanja u slatkim odijelima, sudjeluje na internacionalnim izložbama pasa i ima vlastitog trenera koji radi s njim kako bi ubuduće mogao glumiti u reklamama i filmovima.

Ako ste pomislili da je pseći život lak, onda nas niste dobro razumjeli jer obaveze koje ovo čudo ima stvarno priliče Insta zvijezdi.