FOTO by Royal kids design

Kids

Royal kids design – hrvatski brend koji će vaša djeca obožavati

Mia Vodopija 09. lipnja 2021.

Naš stil je ekstenzija nas samih, bili mi veliki ili mali. Upravo zato vam danas želimo predstaviti Royal kids design – hrvatski brend iz Novalje specijaliziran za trenirke

U našem modernom svijetu s ubrzanim hektičnim stilom života, često zaboravimo na važnost kretanja i prirode. Na sreću, to se mijenja u proljeće i na ljeto. Kada je vani sunčano, toplo i lijepo, svi volimo izaći iz kuće.

Fizička aktivnost nas drži zdravima i mladima – ne kaže se uzalud zdrav duh u zdravom tijelu. Provesti dan u prirodi je nešto što nije samo korisno za odrasle, već i za djecu.

Djeca su nekoć dane provodila loveći se na ulicama, šetajući parkićima, igrala su nogomet, badminton, košarku, odbojku ili su kreativno smišljala svoje brojalice i igrice.

Danas je situacija malo drugačija s obzirom na virtualni internetski svijet – igra školice je zamijenjena internetskom nastavom, lovica policajca i lopova je zamijenjena igrama na računalima i mobitelima, a učenje brojalica je zamijenjeno učenjem riječi hip hop, rap i trap muzike.

Možda se pitate kako motivirati dijete da izađe van i da opet provodi vrijeme s prijateljicama i prijateljima, radeći one zajedničke aktivnosti uz koje smo mi stariji odrasli. 

Odgovor je jednostavan – nova cool odjeća za djevojčice i dječake. Neovisno o godinama, ljudska bića su kreativna i stalo im je do toga kako izgledaju.

Naš stil je ipak ekstenzija nas samih, bili mi veliki ili mali

Upravo zato vam danas želimo predstaviti Royal kids design – hrvatski brend iz Novalje specijaliziran za trenirke.

Vlasnica brenda Nikolina Persola Dabo kaže kako je ime Royal kids design nastalo prema imenima njezine djece, sina Rena i kćeri Korine. Dizajniranje i šivanje je bila njezina prva ljubav, a od kad je kćer Korina krenula u vrtić, Nikolina je znala kako je došlo njeno vrijeme da se bavi onime što ju zanima. Iako je na početku, prepuna je ideja za trenirkice, koje su slađe jedna od druge.

Za sada, Royal kids ima u ponudi komplete, odnosno setove hudica i donjih dijelova trenirke, bermuda i suknji.Korona i lockdown ju nisu spriječili za pokretanje poslovanja te je upravo jedan od glavnih razloga njezina uspjeha ustrajnost, odnosno činjenica da se ne boji izaći iz komfor zone.

Također nam je otkrila kako se na jesen sprema izdati kombinaciju za mame i/ili tate kako bi i roditelji imali matching outfite sa svojim najmlađima.

Kompleti su izrađeni od organskog pamuka, elastičnog pliša, nicky velour materijala,pamučne felpe i ostalih materijala po kojima su aplicirani sprejevi za tkaninu i razni detalji poput tila, prišivaka, cirkona, loptica, cvjetića i slično.

Royal kids design ima kolekcije za djevojčice i za dječake: one za djevojčice su trenirke od vibrantnih upečatljivih do nježnih elegantnih boja. Trenirke za dječake su u tamnijim nijansama boja, poput plave, sive, zelene ili smeđe.

Originalne trenirkice zaslužuju i originalno pakiranje, pa ih možete dobiti u kutijama prekrasnim, koje čine jako lijep poklon za bilo koju priliku.

Neovisno o prigodi, Royal kids design trenirke su odličan izbor za odlazak u šetnju, u vrtić ili školu, za odlazak u goste ili na rođendanske zabave.

Naš izbor najslađih Royal kids trenirka pogledajte u galeriji:

Također su izvrstan odabir za pokazivanje stila na Facebooku ili Instagramu – vaši klinci će sigurno dobiti upite o svojim Royal kids trenirkama od svojih malih prijateljica i prijatelja.

Ako se vaši klinci ne budu htjeli presvući iz trenirki, ako čak i spavaju u trenirkicama, onda zbilja možete znati da su oduševljeni!

Na kraju, ako imate sina i/ili kćer koji žele pokazati svoj unikatni stil, ako želite kupovati i podupirati male hrvatske brendove jer vam je dosta gigantskih fast fashion brendova, Royal kids design vas neće razočarati.

Možete ih zapratiti na Facebooku i Instagramu

###

boats4fun

Osim što se bave proizvodnjom dječijih trenirki, Nikolina i njezin suprug Ivan su poduzetni i uporni što se tiče njihove inovativnosti – 2012. nabavili su prvu ikad napravljenu polupodmornicu.

Godine 2015. uvezli su nepotopivi Moggaro jet gliser iz Španjolske; 2020. uvezli su Ris marine luksuzni gumenjak. Njihov vodeni biznis možete zapratiti na Facebooku i Instagramu.