FOTO by Instagram @ola_about / @asos.moda / @evebettsbeauty_

Ljepota

Royal blue manikura – za sve fanove morskih dubina

Mia Vodopija 28. srpnja 2023.

Royal blue lakovi za nokte sadrže elemente zabave, topline i seksepila, što ih čini idealnim za ljetnu manikuru

Od svih boja lakova za nokte koje su prilagođene određenoj sezoni, samo jedna boja momentalno podsjeća na ljeto. Koliko god mi voljeli svijetle nijanse proljetnih i ljetnih manikura, ništa se ne može usporediti s magičnim ljetnim osjećajem poput royal blue laka za nokte.

Iako ljeto nije ograničeno samo jednom bojom, te iako možete imati žute, roze, zelene ili pastelne nokte, royal blue boja se ipak ističe.

Royal blue lakovi za nokte sadrže elemente zabave, topline i seksepila, što ih čini idealnim za ljetnu manikuru. Dakle, ako osjećate da je vrijeme za novu “življu” manikuru, mi predlažemo da prizovete ljeto upravo tom plavom ljepoticom.

Čitav dan si možete uljepšati zabavnom tamnoplavom manikurom. Royal blue plava je jedna od najposebnijih boja koju možete isprobati na svojim noktima.

Očito je da se priroda voli pojavljivati u zadivljujućem plavom izdanju, a istraživanja pokazuju kako i ljudi imaju poseban odnos prema plavoj boji koja je u posljednjih petnaestak godina više puta proglašavana najomiljenijom na svijetu.

Stručnjaci ističu kako nam je život toliko prožet bojama da često nismo svjesni njihova moćnog utjecaja. Također, boje doživljavamo opipljivima iako one to nisu, nego je riječ o subjektivnom osjećaju.

Neovisno o vašem znanju o bojama, ova boja mirnoće i prestiža je pravi odabir za proljetne i ljetne dane. Plava manikura lijepo stoji na svačijim noktima, neovisno o tome jesu li dugi i kratki, je li im oblik ovalni ili coffin, te u koju su nijansu obojeni.

Vašu plavu manikuru možete napraviti sami ili se možete počastiti u salonu. Inspiraciju za vašu morsko plavu manikuru možete pronaći na Instagramu – s takvim noktima ćete biti unikatni i defnitivno ćete plijeniti pažnju!