Kids

Rosea – preslatke kreacije za djecu i odrasle!

Viktoria Mikulić 23. kolovoza 2017.

Elegancija, kvaliteta i udobnost glavne su karakteristike ovog modnog brenda!

Rosea je kreativni brand u čijoj se ponudi mogu pronaći proizvodi za bebe, djecu i odrasle. Posebna pažnja stavlja se na pamučne odjevne predmete, veseli dizajn te kvalitetu.

Osim svakodnevnih odjevnih predmeta, ovdje možete pronaći i matching komplete za roditelje i djecu, odjeću za svečane prilike, te najprodavaniji asortiman: rođendanske komplete s čijom izradom su počeli prvi u Hrvatskoj.

U svakoj kolekciji nastoje prikazati razigranu stranu dizajna, kao što su i sama djeca. Svi njihovi proizvodi zaštićeni su na Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Izrazito su ponosni na svoje kreacije koje daju dozu elegancije, romantike i veselja te su nosive zasebno i u kompletu s djecom. Ako negdje ima dovoljno veličina za sve, onda je to u ovom predivnom butiku.

Svaki komad može biti personaliziran, odnosno možete birati dizajn koji želite vidjeti na svom mališanu, ovisno o tome slavite li prvi rođendan djeteta i slično. Sretna dobitnica preslatkog kompletića koji je osvojila za svog dječaka je Tamara Debač. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Odjeća je proizvedena od vrlo kvalitetnih talijanskih i turskih materijala te je zbog toga veoma ugodna. Svaki komad odjeće napravljen je s puno ljubavi prema radu i djeci.Ono što je također bitno naglasiti je upravo omjer kvalitete i cijene njihovih odjevnih predmeta.

Lijepo je znati da je ova prekrasna odjeća svima pristupačna upravo zbog povoljnih cijena, bez razmišljanja o tome hoće li se brzo uništiti, budući da uspješno posluju gotovo dvadesetak godina. Osim što imaju vlastitu trgovinu u Velikoj gorici, ova neodoljiva odjeća prodaje se i u raznim drugim dućanima.

Brend Rosea možete pronaći na facebook stranici https://web.facebook.com/rosea19/ ili u njihovom butiku na adresi Zagrebačka 4, Velika Gorica.

 

#dječja IGRA DARIVANJA

U suradnji s Rosea, jednu prekrasnu djevojčicu ili dječaka nagradit ćemo zanosnim kompletićem. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.