FOTO by Instagram @carrot_haus / @interioryesplz

Dekor

Romantični ljetni balkon – donosimo dozu inspiracije za najljepši kutak vašeg doma!

Una Lora Banjac 09. srpnja 2024.

Oaza mira kao stvorena za ispijanje kave i čitanje omiljenog štiva

Dolaskom najomiljenijeg dijela godine vrlo rado izlazimo van naša uobičajena četiri zida u potrazi za zelenilom, cvrkutom ptica, ljetnim mirisima i najšarmantnijim nebom prošaranim toplim zrakama zalazećeg sunca!

Upravo iz tog razloga imamo sve više inspiracije za uređenje našeg eksterijera, naše balkone ukrašavamo romantičnim lampicama, teglama šarolikog cvijeća, ukrasnim bršljanima, mirisnim svijećama i razigranim jastučićima raznih boja i oblika.

Ako ste kojim slučajem u potrazi za inspiracijom koja će vas prepustiti kreativnosti i od vašeg balkona učiniti pravo remek djelo i istinsku oazu mira – onda imamo nešto namijenjeno upravo vama.

Naime u prostranstvima društvene mreže Instagram, pronašli smo najšarmantnije terase i balkone koji su kao stvoreni za uživanje u najljepšem i najtoplijem dijelu godine.

Mislimo da svatko u svome domu treba imati kutak koji će biti namijenjen opuštanju i pronalasku onog mira koji čuvamo u nama i koji nam je svakodnevno potreban.

Da budemo iskreni, mi se već vidimo kako pijemo jutarnju kavicu u jednoj ovakvoj oazi ili pak, kako ispijamo čašu vrhunskog crnog vina dok guštamo čitajući omiljeno štivo i gledajući zvjezdano nebo.

Nadamo se da su ovi romantični balkoni zadovoljili vašu dnevnu potrebu estetike i u vama potaknuli onu inspirativnu iskru koja će vas voditi do uređenja vlastitog kutka za uživanje.