FOTO by g Blue

Moda

Romantične vjenčanice zbog kojih bismo odmah izrekle sudbonosno DA!

Viktoria Mikulić 08. srpnja 2020.

Svaka mladenka još odmalena sanja o bajkovitoj vjenčanici s kojom će uploviti u bračne vode…

Vjenčanje za mnoge predstavlja sveti čin, to je trenutak koji nas dijeli od našeg dosadašnjeg mladenačkog života i dvoje ljudi spaja u jedno. Iako ne znamo što nas očekuje, polažemo nadu u drugu stranu i spremne smo pokloniti svoje srce u potpunosti. Uspješan brak spoj je poštovanja, uzajamne odanosti i nesebičnosti.

Iako je sve navedeno zapravo ono što je ujedno i najvažnije, za pripadnice nježnijeg spola vjenčanje je ujedno i projekt za što same sebi dajemo obećanje da organizacija istog ne smije proći ništa manje od besprijekornog.

Mnogo je tu planova koje mjesecima pomno krojimo, no ako sve prođe kao što maštamo, kasnije nam nije žao za silan trud koji unesemo.

Odabir vjenčanice, torte, svadbene sale, idealnog cvijeća, prstenja pa sve do originalne pjesme za prvi ples, sve su to slatke brige kojima buduće mlade pridaju veliku pozornost.

No u fokusu svega ipak je vjenčanica o kojoj odmalena maštamo, a koju ćemo godinama kasnije s nostalgijom čuvati uz sebe.

U današnje vrijeme zaista možemo nazočiti bogatom asortimanu vjenčanica, od romantičnih modela s čipkom i raznovrsnim dezenima poput cvjetnih aplikacija, zatim krinolina do uskih ljepotica koje prate liniju tijela, svaka je posebna na svoj način i stvorena da taj dan sve ostalo ostavi u sjeni.

U potrazi za onim bezvremenskim i elegantnim vjenčanicama koje, bez obzira na trendove, imaju ono nešto što ih čini toliko unikatnima, zaustavili smo se u showroomu vjenčanica g Blue i već pri samom ulasku uvjerili da nije potrebno tražiti dalje.

Vlasnica brenda Gabrijela Kanižaj plovi u modnim vodama već puna dva desetljeća, kroz koje je bila vlasnica krojačko- modnog salona, izrađivala haljine i vjenčanice po želji i po mjeri,dizajnirala za razne modne manifestacije kao što su revije, sajmovi i izbor za miss, a odnedavno je odlučila uploviti u dizajnerske vode i dizajnirati vlastite kolekcije dnevnih i večernjih haljina i vjenčanica.

Tako je 2019. bila njena godina u kojoj je pokrenula vlastiti brend g Blue, gdje se istovremeno nalazi u ulozi stilistice, dizajnerice, krojačice i šivačice. Unikat, ručna izrada i kvaliteta – nit je vodilja koja dizajn g Blue čini posebnim.

Kako svaka žena odmalena ima neki svoj san, njen je bio učiniti jedinstvenom svaku mladenku te doprinijeti da se osjeća posebnom i neponovljivom u prekrasnoj unikatnoj haljini i vjenčanici.

Vođena tim snovima, upustila se u vlastiti pothvat. Inspiraciju nalazi u ljubavi prema kreiranju, šivanju, stvaranju, življenju mode i ljepote. Želi da svaka njena haljina i vjenčanica bude neponovljiva, neviđena i jednostavno drugačija.

Jer upravo ono što nas čini drugačijima od drugih, odraz je naše ljepote.

Vodeći se tim motivima, nastala je i nova kolekcija g Blue Wedding dress. Bezvremenska elegancija, romantičnost, nježnost i ljepota jednostavnosti satkana je u novu kolekciju g Blue Wedding Dress.

Ovog puta naglasak je na udobnosti nošenja, kvaliteti te pročišćenosti od suvišnih detalja. Posebna pažnja stavljena je na tkanine koje su kod svake vjenčanice ručno dorađene.

Novu kolekciju g Blue unikatnih vjenčanica krasi dizajn baziran na modelima koji prate zavodljivu liniju tijela ili pak idu u A – siluetu s naglaskom na struk. Posebnu čar ove romantične kolekcije nagovješćuju tokice, šeširi, rukavice te ukrasi za kosu.

Kolekcija je dostupna isključivo kupnjom. Za doživjeti potpuni dojam i iskustvo izbora zagovara isprobavanje vjenčanica u njenom showroomu gdje se svakoj klijentici pristupa individualno i nastoji pružiti pomoć pri odabiru.

Probe u showroomu se ne naplaćuju i potrebno ih je rezervirati unaprijed na telefon 098 846 177 ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Za sve koji najposebniji dan u svom životu žele učiniti još posebnijim…

#vjencana IGRA DARIVANJA

U suradnji s elegantnim modnim studiom G BLUE, jednu sretnicu nagradit ćemo voucherom od 1.000 kuna kao dodatan poticaj za kupnju vjenčanice. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica vouchera s potpisom G BLUE je Božena Burčul. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.