FOTO by Uterque

Moda

Romantične Uterque haljine u kojima ćemo provoditi zimske dane!

Mia Vodopija 11. siječnja 2022.

Ove stylish haljine napokon su na sniženju...

Ne trebamo vam niti reći kako je haljina upravo onaj ikonski i bezvremenski komad bez kojeg ne možemo.

Dobra haljina je uvijek jedan od ključnih odjevnih komada unutar naših ormara – haljina je odličan izbor za odlazak u grad, za poslovne prilike, za kavu s prijateljicom, za odlazak na dejt ili pak za posebne svečane prilike.

Od modela midi i maxi dužine koje ćemo nositi od jutra do večeri pa sve do mini haljina za sve večernje tulume i druženja do maxi haljina koja će naš zimski look obojati romantikom, mi ih se jednostavno ne možemo zasititi.

Upravo zato smo odlučili prošvrljati internetom i naletjele smo na siječanjska sniženja brenda Uterque, Zarinog sestrinskog brenda. Od haljina u raskošnim nijansama ružičaste i crvene do modela u raskošnim floralnim uzorcima – najromantičnije i najljepše haljine i ove ćemo sezone pronaći u kolekciji brenda Uterque.

Naše odabire ovih zanimljivih i unikatnih haljina možete checkirati u galeriji ispod:

S obzirom na to da su haljine šarene i dominantnih boja, možda bi bilo najbolje spariti ih s obućom koja je neutralnije boje i s krem ili smeđim kaputom te crnom ili sivom parkom. Zimske tenisice, čizme do koljena, gležnjače ili slingbacksice samo su neki od izbora obuće za ove vesele haljine.

Suptilan makeup i decentan nakit bit će točka na ‘i’ ovim živopisnim haljinama koje će unijeti dašak romantike u vaš look.