FOTO by Reserved

Moda

Romantična Reserved haljina za najromantičniji dan u godini

admin 10. veljače 2022.

S uzorkom ili bez, u ovu svevremensku haljinu ćete se zaljubiti

Budući da je Valentinovo udaljeno svega nekoliko dana, vjerujemo da ste odgovorili na pitanje gdje proslaviti Dan ljubavi, a vjerojatno i na pitanje što pokloniti voljenoj osobi. Ipak, ostaje još jedno last minute pitanje – što odjenuti?

Odgovor na to pitanje može se pronaći u web trgovini Reserveda na kojoj je ovih dana istaknuta date night kolekcija ispunjena jednostavnim, ali ženstvenim i elegantnim odjevnim predmetima.

Za ljubiteljice jednostavnoga romantičnog stila, istaknuli smo haljinu od šifona koja dolazi u tri izdanja – jarkoružičasta, crna prekrivena crvenkastim cvjetićima i crvena prekrivena crnim cvjetićima.

Šifonska haljina – 239,90kn
Šifonska haljina – 239,90kn

Haljina je kraće dužine pa se za vrijeme ovako neodlučnih vremenskih prognoza može odlično kombinirati s visokim čizmama i zimskim kaputom, a kad osvane proljeće, predlažemo kombinaciju s bezvremenskom kožnom jaknom i gležnjačama ili, za sportskiji izgled, modernim tenisicama.

Šifonska haljina – 239,90kn
Šifonska haljina – 239,90kn

Koju god kombinaciju i uzorak odabrali, očarat ćete svojeg partnera, a dodatni razlog za odabrati ovu haljinu jest i činjenica da dolazi iz eco aware kolekcije što znači da je proizvedena od plastičnih PET boca i recikliranog poliestera čija upotreba doprinosi očuvanju planeta Zemlje.

Šifonska haljina – 239,90kn
Šifonska haljina – 239,90kn

Cijena iznosi 239,90 kuna, a pronaći ju možete unutar Reserved web trgovine.