FOTO by Instagram @lukamodric10

Poznati

Rođendansko slavlje u obitelji Modrić! Luka podijelio djelić atmosfere sa 6. rođendana kćerkice Sofie!

Daria Lovrić 03. listopada 2023.

„Sretan rođendan mojoj lijepoj princezi“

Naš najpoznatiji nogometaš, Luka Modrić, raznježio je svoje obožavatelje na Instagramu objavivši niz slika sa slavlja povodom šestog rođendana svoje kćeri Sofije. Luka, koji je poznat kao brižan suprug i otac, sa suprugom Vanjom ima troje prekrasne dječice.

Na jednoj od fotografija koje je objavio, ponosni tata Luka drži Sofiju oko vrata ispred prekrasne rođendanske torte na četiri kata, ukrašene uzorcima žirafa, lišća i brojem 6. Druga slika prikazuje cijelu obitelj, mamu i suprugu Vanju Modrić, te braću i sestre Emu i Ivana, dok treća slika prikazuje trenutak zajedničke zabave i sreće oca i kćeri.

Luka Modrić rastopio obožavatelje fotkom i čestitkom za kćerkicu!

U opisu objave, Luka je napisao – „Sretan rođendan mojoj lijepoj princezi! Volimo te jako puno! Naš anđeo!“ U kratkom periodu Sofia je primila mnoštvo čestitki, uključujući i srdačnu poruku od Izabel Kovačić, supruge Lukinog kuma Matea Kovačića, koja je napisala: “Sosi moja!” uz emotikon crvenog srca.

Podsjetimo, Luka i Vanja Modrić su u braku od 2010. godine, kada su se vjenčali pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Njihovo vjenčanje u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu 2011. godine obilježila je velika proslava u hotelu Westin, na kojoj su goste zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Ove slike na Instagramu pokazuju ne samo ljubav i radost obitelji Modrić, već i prekrasnu atmosferu koja je obilježila Sofijin poseban dan.