Dekor

Robi Baby Design – domaći brend prepun personaliziranih stvarčica!

Viktoria Mikulić 24. listopada 2018.

Ovaj kreativan tim veoma brzo vaše zamisli pretvori u djela…

Robi Baby Design – Često se najljepše ideje rađaju kada poželimo nešto jedinstveno za vlastitu dječicu, no rijetki tu misao zaista provedu u stvarnost, kao što je to učinio jedan ambiciozan bračni par.

U rujnu 2014. godine osnovano je poduzeće MI-BAS grafika d.o.o. na čelu s Mihovilom Bastijančićem. U samom početku, glavna djelatnost bile su usluge grafičkog dizajna kao i svih vrsta tiska, bez pretjeranog prostora za kreativu, sve dok se prošle godine u poduzeće nije uključila i supruga Željka.

Robi Baby Design

Zajedničkim snagama urodile su plodom mnoge ideje te su poslovanje usmjerili na proizvode za djecu i mame, a sve to iz vlastite žudnje da svojim mališanima omoguće najljepše dječje sobice. Vrlo brzo od svojih su prijatelja primili pohvale za rad te su ujedno krenule i prve narudžbe, a kako se dobar glas brzo proširi, sukladno s time nastao je i brend Robi Baby Design.

Prvi proizvod koji su osmislili bile su pločice uspomena koje su također postale i njihov najtraženiji poklon. Svaka pločica je u potpunosti personalizirana i kreiraju se prema željama klijenata, naravno uz sugestije ove kreativne mame. Naručuju ih gotovo svi – mame, bake, tete, kume za vlastitu djecu ili kao poklone za rođendane ili krštenja. Postale su simbol s kojima mnogi obilježavaju prve trenutke djetetova života.

Robi Baby Design

Nakon nekog vremena, proširili su svoju ponudu te istoj nadodali unikatne okvire, postere, šalice, drvene aplikacije za dječje sobe i uvijek prisutni tisak na dječje majice i bodije, koje krasi epitet vrhunske kvalitete.

Robi Baby Design

Robi Baby Design

U njihovom raskošnom asortimanu može se pronaći za svakoga ponešto, od onih najmlađih do najstarijih članova obitelji. Također, koju god prigodu imali, od rođendana, krštenja, krizme pa sve do vjenčanja, ako želite nešto drugačije, jedinstveni brend Robi Baby Design naša je preporuka, posebice zato jer su uz svoje maštovite ideje uvijek spremni saslušati i savjete svojih vjernih kupaca.

Robi Baby Design

Iako su posljednjih mjeseci dosta proširili poslovanje, ovaj tim ne misli stati na tome. Otkrili su nam kako već sada imaju u planu nekoliko novih ideja za koje smatraju da će se njihovim dragim sadašnjim i budućim klijentima itekako sviđati. I dok će pločice uspomena podići na višu razinu, ostale novitete još će malo čuvati u tajnosti, a mi jedva čekamo saznati što nam još spremaju.

Robi Baby Design

Ovu uspješnu priču te njihove aktualnosti možete pratiti putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

#uspomena IGRA DARIVANJA

U suradnji s Robi Baby Design, jednu sretnicu ćemo nagraditi personaliziranim okvirom s tekstom i bojom kamenčića prema želji. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica personaliziranog okvira s potpisom Robi Baby Design je Ivana Belavić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.