FOTO by Instagram @doki_os / @x.gimnazija

Putovanja

Rizvan City – adrenalinska avantura za najhrabrije!

Mia Vodopija 01. rujna 2021.

Probudite pustolova u vama!

Stanovnici velikih gradova vole činjenicu da im je u njihovom gradu sve blizu. Međutim, priroda i njezine čari baš i nisu.

Zbog rapidnog procesa urbanizacije u gradovima je sve manje zelenih površina, stoga ljudi rado putuju kako bi uživali u blagodatima prirode. U prirodi možete raditi puno toga, ne samo šetati i/ili trčati.

Svi oni koji vole putovati, fizičke aktivnosti koje dignu adrenalin te boravak u prirodi, ne moraju više tragati za novom avanturom!

Pustolovno-izletnički centar Rizvan City smješten je u Lici, srcu Hrvatske, nedaleko grada Gospića, u malom ličkom selu Rizvanuša koje se nalazi u Parku prirode Velebit.

Staro obiteljsko seosko gospodarstvo pretvorili su u pustolovno-izletnički centar, gdje grupama nude mnoštvo jedinstvenih atraktivnih pustolovnih aktivnosti.

U sklopu Pustolovno-izletničkog centra Rizvan City možete noćiti u novoobnovljenoj ličkoj kući izgrađenoj tradicijskim materijalima, kamenom i drvetom ili u kampu. Kampirati se može s kamperima, u šatorima ili možete iznajmiti drveni bungalov.

Nude se razni atraktivni adrenalinski i pustolovni programi koje možete doživjeti na prekrasnim predjelima Velebita i Like te u Pustolovno-izletničkom centru Rizvan City.

Posjetite njihov centar, koji je također idealna destinacija za proslavu rođendana, momačke ili djevojačke zabave ili jednostavno za izvrstan pustolovni vikend s obitelji ili prijateljima.

Sadržaji koji se nude su escape room “Secret of Nikola Tesla”, adrenalinski park, zip line, penjanje na stijenu, divovska ljuljačka, paintball, quad safari, streličarstvo, streljaštvo, ljudski stolni nogomet, jeep safari, kajak safari rijeka Lika, abseiling i penjanje te speleoavanturu.

Uvjereni smo da će se ljubitelji adrenalina, prirode i pustolovina uvijek poželjeti vraćati u Rizvan City!