FOTO by Instagram/ @ricky_martin

Poznati

Ricky Martin objavio selfie s izblajhanom bradom: “Plavuše se bolje zabavljaju!”

Antonija Andabak 25. siječnja 2021.

Tamnokosi pjevač odlučio je svoju bradu obojiti u platinasto blond, sami procijenite kako mu stoji...

Prvo je izblajhanu verziju na Instagramu pokazao američki glumac Zac Efron, koji je doduše, ostavio prirodnu, tamnu boju brade, a na društvenim mrežama pokazao kako mu stoji blond kosa.

Nakon njega, pjevač Joe Jonas, prirodno tamnokos, odlučio je napraviti istu stvar. A sada, Ricky Martin čini kreativan zaokret i umjesto izblajhane kose, blajh je odlučio usmjeriti južnije – u smjeru brade.

49-godišnji pjevač hita “She Bangs“, prije nekoliko je dana objavio selfie na plaži gdje je pozirao sa savršenom frizurom i svježim izgledom prema kojem se ni najmanje ne bi dalo zaključiti da će krajem ove godine napuniti okruglih pedeset godina.

Ono što je privuklo najviše pozornosti, Rickyjeva je nova svijetla boja brade koja je u potpunom kontrastu s pjevačevom puti i prirodnom tamnom bojom kose.

Nova boja brade profesionalno je uređena i obojena, a dizajneri ovog looka, pjevaču su obrijali zaliske kako bi stvorili neprimjetan prijelaz između platinaste brade i tamne kose.

Pjevač je u opisu slike napisao: “Kad ti je dosadno, izbijeli.” A obožavatelji su box komentara preplavili riječima poput:”Plavuše se bolje zabavljaju“, a drugi su predložili još jedan odlazak u salon kako bi i kosu posvijetlio jer smatraju da bi mu dobro pristajao edgy look.

Ricky Martin razdoblje socijalnog distanciranja koristi kako bi proveo više vremena sa svojom obitelji. On i njegov suprug Jwan Yosef roditelji su četvero djece: blizanaca Mattea i Valentina (12), Lucije (2) i Renna (1).

Pitamo se je li Martinova izbijeljena brada samo faza ili će poslušati savjete obožavatelja i prijeći u plavušu? Pretpostavljam da ćemo morati nastaviti vrebati društvene mreže da bismo to saznali.