Astro

Ribe – kako se slažu s ostalim horoskopskim znakovima?

Engineer 18. veljače 2022.

Ribe su često veoma neodlučne, osjetljive na kritiku i na tuđe osjećaje

Zbog emotivnosti , suosjećajnosti, društvenosti i dobronamjernosti vrlo su omiljeni , imaju puno poznanika i iskrenih prijatelja kojima su vrlo odani. Ribe lako razumiju probleme drugih ljudi, i cijene svoje prijatelje a imati ih za prijatelje posebna je sreća i radost.

Ribe – Ovan: oni se međusobno zbog svoje različitosti privlače, ali se brzo zasite jedan drugog. U početku je Riba zadovoljna romantikom, međutim Ovan proguta svojom strašću romantičnu i senzualnu Ribu.

Ribe – Bik: veza koja može dobro funkcionirati, mogu se dobro dopunjavati. Bik može Ribama osigurati materijalnu egzistenciju. Njih veža i ljubav i fizička privlačnost.

Ribe – Blizanci: dva potpuno različita svijeta , kao nebo i zemlja.

Ribe – Rak: dva vodena znaka sličnog senzibiliteta dobro se mogu slagati i mogu doživjeti ljubav na prvi pogled. Ovdje nije primarni naglasak na strasti.

Ribe – Lav: Ribu može privući strastveni Lav , ali vrlo brzo ga njegova strast i dominantnost uguši, dok Lavu mirna Riba postaje dosadna, pa jedan za drugoga brzo gube interes.

Ribe – Djevica: dva suprotna znaka koja uvijek privlače jedan drugoga, ali s vremenom i jedan i drugi znak traže osobe i znakove sličnog temperamenta i karaktera.

Ribe -Vaga: ovo je više sadomazohistička veza bez emocija , Riba voli da pati u ovom odnosu, a Vaga uživa da Riba pati, međutim ipak uspijevaju da nekako funkcioniraju.

Ribe – Škorpion: dva vodena elementa koji se dobro razumijevaju, Škorpion Ribe ispunjava svojom erotskom strastvenošću, a Ribe Škorpiona nježnim osjećajima. Oboje su velo intuitivni pa imaju dobar osjećaj što je kome potrebno.

Ribe – Strijelac: u ovoj vezi Ribe su te koje više trpe, jer one su ipak te kojima je suđeno da budu žrtve. Lako se zasite jedan drugoga.

Ribe – Jarac: ovdje Ribe maštaju od uspješnom, ambicioznom i bogatom partneru. Veza im pomaže da realiziraju međusobne maštarije.

Ribe – Vodenjak: odnos sa čestim promjenama, obiluje čudnom romantikom sa velikim razlikama erotskog pretjerivanja i smirivanja. Ovo je više psihološka veza.

Ribe – Ribe: njihova veza je romantična, puna neobičnih događaja, često prisutna velom tajni. Ovo dvoje ne uspijevaju da ostvare strastven seks i to može biti kamen spoticaja u njihovom odnosu.

Ribe žele svoje snove i fantazije pretvoriti u stvarnost.

Da bi se astrološki izvršila dobra procjena slaganja ljubavnog odnosa između dvije osobe potrebno je uzeti pozicije i aspekte njihovih Venera i Marsa, kao Sunca i Mjeseca. Žene se najviše osjećaju ženama kada ih gledamo kroz njihovu Veneru, a muškarci kroz njihovog Marsa.

Sinastrija ili usporedna astrologija je grana astrologije koja nam otkriva s kim putujemo kroz svoje živote.

Ribe – kompletna analiza horoskopskog znaka!