FOTO by Instagram / @badgalriri

Bizar

Ri Ri, ovo ti nije trebalo! Pidžama o kojoj se priča!

admin 30. studenoga 2021.

Ne znamo koja joj je svrha, ali našli smo materijala za rubriku bizar!

Iako je prestala pjevati, Rihanna nikad nije napustila glazbu i još uvijek se nadamo da će se vratiti period u kojem će češće imati mikrofon u rukama. Shvaćamo da je nakon desetljeća uspješne glazbene karijere, osam albumskih studija i bezbrojnih koncerata pjevačica poželjela pauzu, ali ipak nam nedostaje.

Rihanna je svoju pauzu odlučila usmjeriti u nešto novo te je pokrenula svoj brend Savage x Fenty line među kojim se uvijek mogao pronaći neki zanimljivi komad koji bi opravdao promjenu karijeru.

Prije dva dana pjevačica je na svom Instagram profilu predstavila neke od svojih dizajna za novu ekskluzivnu liniju donjeg rublja, ali ono što je svima sigurno upalo u oko je pidžama – s otvorom na jednom strateškom mjestu.

Pretpostavka je da je ova pidžama dio blagdanske ponude u kojoj je karirani uzorak jedan od omiljenih, ali detalj na stražnjem dijelu na području stražnjice je uistinu bizaran.

Foto: @badgalriri

Iako Rihanna na svojim društvenim mrežama ima dosta otvorene i korektne fanove, čak niti oni nisu mogli prijeći preko dizajna ovog “modnog komada“.

Foto: savagex.com

Dizajn je zasjenio i cijenu, koja je inače oko 50$, i sav fokus bacio na beskonačnom zgražanju i neshvaćanju ove pidžame.

Foto: @badgalriri

No, kada vidimo neki bizarni komad, sva sumnja pada na to da je cilj kampanje i ove bizarne pidžame – samo da se priča! A ako se o nečemu priča onda je to dobar marketing. Ni mi ne vidimo drugo objašnjenje.