FOTO by UGG

Moda

Rezervirano za zimogrozne: UGG oversized teddy kaput u boji fuksije!

Viktoria Mikulić 29. rujna 2020.

Mekan, topao, pinky - ispunjava sve naše kriterije!

Svjesni smo da smo tek zakoračili u jesen i da je prerano razmišljati o bundama, bucama i ostalom popratnom accessoriesu za zimu, no ipak se isplati naoružati s nekoliko esencijalnih komada.

Jedan od njih definitivno je teddy kaput koji je mekan poput dekice, a u kojeg bismo se zaogrnuli sve do proljeća. Iako ga svrstavamo u ‘odjeću za van’, nema ništa loše u tome ako vam isti posluži kao ogrtač, dok snivate najljepše snove.

Izuzetno topao, idealan je za one dane kada temperature dosegnu ili padnu ispod nule. Iako nam se čini da smo još daleko od toga, jesen je uistinu varljiva i prije nego što mislimo, mogla bi nas iznenaditi nagla promjena vremena. Kako nas ista ne bi šokirala, odlučili smo pronaći najtopliji kaputić, a pobjedu je odnio onaj s potpisom brenda UGG.

Ovaj luksuzan predimenzionirani kaput donosi mekoću od vrha do dna. Pod nazivom Koko, napravljen je od pahuljastog umjetnog krzna obloženog glatkim satenom, koji pruža vrhunski osjećaj iznutra i izvana.

UGG je prilikom osmišljavanja ovog noviteta mislio na sve pa su tako i džepovi obloženi flisom koji u svakom trenutku griju ruke. Ovaj ljepotan se može nabaciti na gotovo sve, od trenirki do traperica i haljina za dodatni sloj stila i topline.

Osim što ispunjava svoju svrhu, ono što nam se posebno sviđa je njegova boja. Nijansa fuksije odagnat će tmurno vrijeme i na gradskom asfaltu mamiti poglede. Čak i tijekom magle, snijega i mraza, u novom UGG teddy kaputu uvijek ćete biti u centru pažnje.

Za sve zimogrozne osobe koje vole osvajati, a istodobno i šokirati obične prolaznike svojom gracioznom pojavom, čekirajte cijenu ovog ružičastog favorita putem njihove službene stranice.