FOTO by Amazon

Dom

Rezač lubenice po cijeni od samo 85 kuna zaludio je ljude diljem svijeta!

Krešimir Šustić 23. srpnja 2020.

U samo nekoliko sekundi, zdjela je puna identičnih kockica!

Sezonski plodovi su nešto najsočnije što možemo poželjeti, pogotovo kada se radi o ljetnoj sezoni i kraljici koja nas rashladi u trenu, neodoljivoj lubenici.

Iako navodno ne spada pod porodicu voća, već u povrće, nama to ništa nije bitno dok god uživamo u crvenom plodu božanstvenog okusa koji nam zadaje muku kada ga režemo na kriškice koje je ponekad nespretno zagristi.

No, rezanje lubenice na identične kockice postalo je puno lakše otkad su ljudi na TikTok-u otkrili alat koji reže lubenicu u sekundi na jednake komadiće, bez stvaranja dodatnog nereda.

Alat kojeg je osmislila marka Yueshico, dolazi s ravnalom koji pomaže u mjerenju kockica lubenice do dva centimetra, te ima zaobljene rubove i oštre noževe, tako da je prilagođen i djeci.

Zajedno s alatom u paketu dolazi okrugli nož za dinje kako bismo mogli oguliti rubove lubenice koje alat ne može pretvoriti u kocke, te ih pretvoriti u slatke vitaminske kuglice.

Video s društvene mreže Tik Tok koji pokazuje kako se uistinu lako koristi ovim čudnovatim izumom za rezanje, možete pogledati u nastavku.

@corripowell

♬ original sound – corripowell

Ovu stvarčicu koja će nas poštedjeti nereda i u samo nekoliko trenutaka napuniti zdjelu identičnim kockastim komadima lubenice možete nabaviti na LINKU.