FOTO by PR

Promo

Revolucionarna tehnologija u službi ljepote: Jet Peel

PR 03. listopada 2023.

Riječ je o jedinstvenom uređaju koji tretira fine linije i bore, neujednačen ton kože, aktivne akne, masnu i zagušenu kožu, oštećenja od sunca, velike pore i znakove starenja.

Ovaj moćan uređaj osvojio nas je svojom djelotvornom tehnologijom koja se temelji na snažnom prodoru kisika. Njegova djelotvornost očituje se i po prestižnim nagradama poput European Health Spa Award, ali i US Aesthetic Everything Award za najinovativniju spa tehnologiju.

Jet Peel je uređaj odobren od FDA, koji služi za višestruke tretmane lica poput limfne drenaže, masaže, pilinga, kemijskog pilinga i slično. Za razliku od klasičnih pilinga, Jet Peel radi na principu prodora kisika, odnosno mlaznog pilinga koji su puno nježniji za osobe s osjetljivom kožom ili kožnim stanjima kao što su akne.

Ovaj uređaj ujedno tretira fine linije i bore, neujednačen ton kože, aktivne akne, masnu i zagušenu kožu, oštećenja od sunca, velike pore i znakove starenja.

JetPeel je jedinstven u kozmetičkoj i medicinskoj industriji u tome što kombinira komprimirane plinove (zrak, medicinski O2 ili CO2) s prilagodljivim serumima za tretman ili lijekove koji tvore struju aerosola pod visokim tlakom.

Te se kapljice zatim isporučuju duboko u kožu 4 mm (1/8 ”) pri brzini od 720 km / h, bez izazivanja bilo kakve ozljede pokožice.

Prednosti ovog tretmana su što je u potpunosti neinvazivan, odnosno ne boli te nije potrebno nikakvo vrijeme oporavka. Rezultati su vidljivi odmah zbog trenutne isporuke hranjivih tvari duboko u dermis. Ovaj novi pristup njezi kože možete pronaći u kozmetičkom salonu ljepote Epilderm na adresi Marije Radić 14 u Zagrebu.

Zakažite JetPeel tretman za pomlađivanje kože na kontakt telefon: 099 458 1513!