Revijom Roberta Severa uspješno otvoren BIPA FASHION.HR

Viktoria Šafranić 30. ožujka 2017.

Brojni poznati oduševljeni ležernim kreacijama poznatog dizajnera

BIPA FASHION HR Robert Sever – Tjedan mode BIPA FASHION.HR započeo je ovacijama publike za novu kolekciju Roberta Severa. Njegova proljetna kolekcija, koju je predstavio pod pokroviteljstvom branda Martini, oduševila je obožavateljice Severovog prepoznatljivog chic potpisa, koji je uvijek stylish, trendi, na rubu seksipila, ženstvenosti, s dozom individualnosti koja daje poseban pečat kolekciji pod imenom Julija.

BIPA FASHION HR Robert Sever

Prva večer BIPA FASHION.HR-a okupila je brojne poznate goste te su iz prvog reda reviju gledale: Nina Badrić, Ana Begić Tahiri, Anita Dujić, Olja Vori, Ana Maras Harmander, Vanda Winter, Sara Renar, Katarina Baban, Sandra Lončarić, Petra Kraljev, Sonja Kovač, Lucija Lugomer i mnogi drugi.

BIPA FASHION HR Robert Sever

Kolekcija za sezonu proljeće-ljeto, u kojoj je Sever predstavio 60 odjevnih kombinacija, ostavlja dojam neopterećenosti i ležernosti. Dizajner u svom već prepoznatljivom stilu kreira za žene koje vole izgledati lijepo, dotjerano i osjećati se nesputano. Sveobuhvatna kolekcija donosi cijeli niz komada koji će obilježiti ovo proljeće, a posebno su se istaknule dugačke lepršave haljine cvjetnog uzorka i jarkih boja. Jedna od njih oduševila je i poznatu pjevačicu Ninu Badrić koja je zasjala u kreaciji iz Severove nove kolekcije. BIPA FASHION HR Robert Sever.

BIPA FASHION HR Robert Sever

Uz nezaobilazne haljine svih dužina, tu su suknje, košulje, bluze, hlače, proljetne parke te omiljeni komadi od trapera. Suvremeni ženstveni chic ovog je puta inspiriran cvjetnim motivom koji se pojavio u raznim oblicima – od grafičkih preko printova 70-ih do potpuno apstraktnih. Za potpuni dojam ženstvenosti i šarma, Sever i ove sezone koristi volane, mašne i zanimljive krojeve kojima postiže opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. Dašak glamura kolekciji daju modni dodaci, prepoznatljive RS krune i torbice, koje savršeno upotpunjuju svaki look.

BIPA FASHION HR Robert Sever

Snimku revije možete pogledati ovdje:

Robert Sever u svojoj novoj kolekciji ima za svaku ženu ponešto, bilo da njeguje poslovni, casual ili romantični vintage stil. Izrazito nosiva modna priča nastavak je prepoznatljivog vizualnog izričaja dizajnera, koji i dalje vrlo studiozno istražuje funkcionalne i vizualne potrebe suvremene žene.

BIPA FASHION HR Robert Sever

Nakon početnog slavlja, 24. sezona BIPA FASHION.HR-a nastavlja se u četvrtak modnim performansom u izvedbi Coded Edga i Martine Miholić te revijama brandova: Obekei, Yuniku, Anthony Avangard, Jamoi i KLISAB. I ove sezone za frizure na modnoj pisti zadužen je Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić, dok je službeni make up sponzor L’Oreal sa Sašom Jokovićevim kao voditeljem make up tima. BIPA FASHION HR Robert Sever.

BIPA FASHION HR Robert Sever