FOTO by Warner Bros

Film

Return To Hogwarts: Pogledajte prvi trailer i najavu

admin 06. prosinca 2021.

Nakon 20 godina ponovo ih gledamo zajedno

Mnogi Harry Potter fanovi pustili su suzu nostalgije nakon što je HBO Max objavio prvi teaser povodom ponovnog okupljanja nakon dvadeset godina.

Franšiza o Harry Potteru vraća se na male ekrane sljedećeg mjeseca s puno poznatih lica koji će se ujediniti kako bi proslavili dva desetljeća jedne od najvećih svjetskih filmskih franšiza. Događaj će ponovno okupiti glumačku ekipe na mjestu gdje je sve počelo – Hogwartsu! Čini se da će to biti emocionalni rollercoaster.

Povratnici glumačke ekipe su Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helen Bonham Carter, Gary Oldman, Tom Felton i mnogi drugi.

Pogledajte prvi trailer:

Ovo je prvi put da će se članovi ekipe ponovno okupiti u Hogwartsu nakon završetka filmskog serijala, Harry Potter i relikvije smrti: Drugi dio, koji je krenuo s prikazivanjem davne 2011. godine. 

Ponovno okupljanje povodom dvadesete obljetnice bit će dostupno za stream od Nove godine, a mi do tada imamo vremena još jednom pogledati sve nastavke najpoznatijeg čarobnjaka i pripremiti se za posljednju avanturu koju će nam donijeti družina s Hogwartsa.