Moda

Retro vibra zagarantirana je novim adidas točkastim tenisicama!

Viktoria Šafranić 25. ožujka 2020.

Pozdravite 90-e!

‘Chunky’ tenisice spadaju u onaj trend ružne obuće koji su mnogi otprve odbacili, no malo pomalo prigrlio je srca fashionistica. Ako nas pitate, donedavno smo bili skeptični oko njih, no postepeno bi ih mogli zavoljeti sada kada je iste s nešto posebnijom notom lansirao i naš omiljen brend adidas.

Superstarke definitivno nemaju konkurencije, no spremni smo pustiti u svoj život i ovaj model koji garantira udobnost tijekom svih naših aktivnosti.

Izgledom možda ne bi bile privlačne da ih ne krasi vječni točkasti uzorak, koji im daje dozu simpatičnosti. Također, deblji potplat ne samo da doprinosi ugodnosti tijekom nošenja, već izdužuje i stanjuje noge što je mnogima od izzetne važnosti.

Chunky tenisice proteklih smo sezona najviše viđali na profilima poznatih influencerica, i to one u bijeloj boji koje su postale favorit uz haljine, poslovna odijela i traperice.

Adidas novitet kao da je proizašao iz 90-ih i vratio onaj retro stil na ulice. Iako imaju pomalo neprivlačan izgled, možemo ih zamisliti uz brojne kombinacije i sigurni smo da će i vas obradovati.

Ova crno-bijela točkasta varijanta s nijansama sive košta $100. Nažalost, preko službene stranice adidasa ne mogu se naručiti, stoga nam preostaje samo puko čekanje da se otvore naše trgovine, a do tada se nadamo da će vas ove fotke barem malo razveseliti…