FOTO by Funboy

Zabava

Retro luftići unutar kojih se nalazi maleni bazenčić!

Viktoria Mikulić 24. lipnja 2024.

Stvoreni za tebe i tvoju BFF…

Posljednjih nekoliko godina imali smo priliku nazočiti enormnoj količini razigranih napuhanaca za ljetne dane. Od luftića u obliku flaminga, ananasa, labuda pa sve do modela u stilu gina ili aperol spritza, napuhanci su postali hit za ljetne dane i najfotogeničnija kulisa za slikanje.

Ako ste željeli biti primijećeni, dovoljno je bilo na plažu ponijeti luftić kako biste bili u centru pozornosti.

Već smo nekoliko puta pisali o luftićima iz web trgovine Funboy čiji nas asortiman uvijek mami na kupnju. Prošle godine, najveći hit bili su im Barbie luftići koji su lansirani usporedo s filmom, a sada su nas oduševili retro primjercima u obliku otoka.

Klasična vodena viseća mreža s naslonom masivan je plutajući otok s velikim središnjim mrežastim prostorom za opuštanje i ima uklonjivi naslon kako bi se stvorio najbolji plutajući dok ikad.

Vanjska dio izrađen je od materijala sljedeće generacije s tisućama unutarnjih vlakana za stvaranje glatke, ravne površine dovoljno čvrste da se preko nje može voziti automobil kada je pravilno napuhan.

Središnja mrežasta vodena mreža pruža udobnu potporu za hlađenje. Savršeno za čamac, jezero, bazen ili plažu. Dobrodošli u budućnost slobodnog vremena.

Oni dolaze u nekoliko boja, mint zelenoj i tamno plavoj s bijelim prugicama, a tu su i još neki modeli bez bazena unutar istih koje možete pronaći u nježno rozo i nebesko plavoj boji. Sve informacije očekuju vas na funboy.com!