FOTO by Mohito

Moda

Resice okupirale Mohito i unijele zaigranu notu u novu kolekciju!

Daria Lovrić 07. kolovoza 2023.

Haljine, topovi i suknje efektnog dizajna već od 7,99€!

Resice dodaju dinamičnost, teksturu i zabavan element svakoj odjevnoj kombinaciji. One su jedan od najpopularnijih davno proslavljenih trendova i iako su se već nekoliko puta pokušavale vratiti na modu scenu, u proljetnom periodu su to napokon i uspjele.

Haljina s resama – 34,99 EUR
Suknja s resama – 7,99 EUR

Od tada, odjevni komadi s resicama sve su popularniji i nosimo ih u casual, ali i svečanim prigodama. One su zabavne i dolaze u raznoraznim verzijama te krase različite odjevne komade poput suknji, haljina i kimona, ali i modne dodatke i obuću.

Haljina s resama – 17,99 EUR

Veliki povratak resica! 

Ovog puta okupirale su kolekciju popularnog brenda Mohito i svojom razigranošću mame nas u shopping. Unutar Mohito web trgovine tako ožete pronaći haljine, suknje i topove s resicama u raznoraznim izdanjima i bojama.

Top s resama – 19,99 EUR

Naš favorit je jednostavna bezvremenska crna haljina uskog kroja i midi dužine. Ovaj svestrani odjevni komad ima izrez na nozi i dramatične resice koje ga razlikuju od klasičnih crnih haljina bez karaktera.

Haljina s resama – 39,99 EUR

Ovu eye-catching krasoticu možete nositi u gotovo svim prigodama, bila riječ o svečanim proslavama i večernjim izlascima ili casual druženjima i poslovnim sastancima.

Suknja s resama – 22,99 EUR

Želite li postići profinjen i elegantan look, haljinu spojite s cipelama na visoku petu, u ležernijim varijantama uz ravne sandale, dok ju za poslovne prigode uparite s blejzerom u jarkoj boji i balerinkama.

Suknja s resama – 9,99 EUR

Cijelu ponudu škicnite putem Mohito web trgovine i pronađite svog favorita.