FOTO by Reserved

Moda

Reserved zvonaste hlače sa srcima pozivaju na ljubav!

Viktoria Mikulić 21. siječnja 2022.

Ako niste zaljubljeni, sada bi to mogli postati…

Odbrojavamo dane do veljače jer nam se čini da siječanj traje čitavu godinu. Doduše, nije ni veljača neki privlačan mjesec, ali ipak jedan dan čini razliku – Dan zaljubljenih.

Ima onih koji ga jedva čekaju, onih koji bi se najradije pokrili po glavi od silne sladunjavosti koja se širi zrakom tog dana, a ima i onih koji su neutralni i ne zamaraju se s time gdje će i s kime provoditi vrijeme.

Kojoj god skupini pripadali, svakako mislimo da je Valentinovo odličan poticaj da se dobro zabavite, što naravno ne znači da je to isključivo s dečkom  ili suprugom. Možete organizirati pidžama party s prijateljicama, otići na piće s nekim koga već dugo niste vidjeli, ili sa sestrom isplanirati kino.

Nitko na taj dan ne bi trebao biti lošeg raspoloženja jer ljubav je prisutna u mnoštvo oblika. Mi smo upravo pronašli ljubav u modom smislu… Riječ je o smeđim hlačama koje dolaze s otiskom roskastih srca na stražnjem dijelu.

Upravo su se pojavile na web trgovini Reserved i moramo priznati da izgledaju totalno cool i fancy. Eto, Valentinovo je još jedan prigoda da se počasite novim modnim detaljem ili odjevnom kombinacijom.

Ove zvonaste hlače super će izgledati uz bijelu bluzu ili bež pletivo u obliku veste. Samo pripazite da majica ili košulja ne budu preduge, odnosno da istaknete ono najbitnije – simpatična srca. Ako vam je pak gornji dio nešto duži, samo ga ubacite u hlače. Mi ih vidimo uz gležnjače na blok petu, ali i uz povišene tenisice poput Nike Jordan modela.

Njihova cijena iznosi 299,90 kuna, a pronaći ih možete na LINKU.