FOTO by H&M / Reserved / Luisa Toledo

Moda

Reserved žuta haljina u kojoj ćete se osjećati poput Venere

Mia Vodopija 11. lipnja 2021.

Midi haljina je zabavna i jednostavna, stoga budite spremni na pravu malu potragu prije pronalaska one prave

Midi haljinu je dovoljno odjenuti, iskombinirati ju s cipelama, tenisicama, balerinkama ili sandalama, izabrati torbicu u koju će vam stati sve što vam treba i tada ste spremni za ljetnu šetnju kvartom, rivom ili gradom.

Midi haljina je zabavna i jednostavna, to je haljina koja će naglasiti vaše samopouzdanje i individualnost. Na tržištu su dostupni brojni sjajni stilovi, stoga budite spremni na pravu malu potragu prije pronalaska one prave.

Znamo da u ljetnim danima svakoj ženi treba savršen novi ansambl haljina u ormaru. Voluminoznost, idealna duljina i lepršavost izdužuju figuru i skrivaju nedostatke, zbog čega je odavno postala pravi favorit u kojem se osjećamo fantastično.

Upravo zato vam donosimo ovu žutu midi haljinu iz Reserveda. Možete ju kombinirati uz ravne sandale, sandale na blok petu, uz cipele s potpeticama ili uz espadrille otkačenih boja.

Platforma ovih zelenih espadrilla je visoka 7 centimetara i predstavlja savršenu obuću za sve prigode: odlazak u ured, uživanje u danu na plaži ili zabava s prijateljima.

Mala torbica, poput ove platnene iz H&Ma, i decentni nakit bit će vam savršeni dodaci uz haljinu.

Dok s nestrpljenjem čekamo prave, vruće proljetne dane, pravi je trenutak da se inspirirate ovom žutom midi haljinom, zelenim espadrillama i bež platnenom torbicom!