FOTO by Reserved

Moda

Reserved trenirka s crvenom siluetom Mickey Mousea, naš je modni cilj do kraja godine!

Antonija Andabak 27. prosinca 2020.

Mickey trenirka u rozo-crvenoj kombinaciji osvojila je najviše simpatija!

Nije tajna da smo već dugo fanovi bilo kojeg oblika sportske odjeće, osobito brendova koji su u 2020. gotovo svaku lansiranu liniju odjeće pretvorili u veoma stylish komade, nosive za svaki dan, pa i u svečanijim prilikama!

Taj laskavi stil teško je pobijediti jer je prikladan za svakodnevno nošenje, od teretane do vikend izleta, šetnje i kavice s prijateljima, a mnogi brendovi, kako smo spomenuli, podižu sportske komade na viši nivo. To potkrepljujemo šljokičastom haljinom koju je lansirala Puma ili pink Adidas suknjom čiji je gornji sloj krojen od svečanog materijala tila.

Kako trend sportskog “everyday” izgleda očito nema granice, postoji stil koji je mix dva uvjerljivo najveća trenda današnjice, a to je monokromatska trenirka s upečatljivim Mickey Mouse detaljem! A jedan takav modni adut uskoro stiže na police high street breda Reserved koji je već odavno osvojio sve obožavateljice povoljne i lijepe odjeće!

Na nježno ružičastoj boji, crvena silueta Mickey Mousea na hudici još se više ističe, osobito ako uzmemo savršen spoj boja koji je upečatljiv sam po sebi. Trenirka je udobnog kroja i sastoji se od gornjeg dijela sa širokom kapuljačom, te donjeg dijela trenirke užeg kroja, stisnut pri dnu nogavica kako bi komotno mogli obuti uggsice ili bilo koje tople čizme!

Cijena trenirke, koja će kroz koji dan biti dostupna za kupovinu, iznosi 199,00 kn za gornji dio i 159,00 kn za donji dio. Možete je checkirati OVDJE!