FOTO by Reserved

Moda

Reserved spreman za rano proljeće s novim zvonastim hlačama

admin 28. siječnja 2022.

Vrijeme je da nam hlače postanu središte outfita!

Počinje prevrtljiva veljača što znači da smo korak bliže proljeću i odjevnim kombinacijama žarkih boja. Jedni uživaju u niskim temperaturama i žale što snježni period nije počeo ranije, drugi se nadaju da će brzo doći vrijeme za spremanje zimskih jakni. 

U kojem god opisu se pronalazite, vjerujemo da ste spremni oplemeniti garderobu zimskog i prijelaznog razdoblja tako da bez obzira na to uživate li u ovim snježnim zimskim danima ili se nadate toplijem vremenu već u veljači, u web trgovini Reserveda, pronaći ćete nove hlače koje svojim retro zvonastim oblikom i žarkim bojama bude duh proljeća, ali i duh 70-ih.

Hlače dolaze u dvije boje. Prva je crveno-ljubičasta nijansa poznatija kao boja fuksije. Ta će boja razbiti zimsko sivilo i lako privući poglede. Ako ipak želite manje upadljivu boju ovog atraktivnog modela, Reserved nudi i opciju neodoljive plave boje.

Neovisno koju boju odaberemo, hlače će biti središe naše odjevne kombinacije koju će odlično upotpuniti majice jednostavnih pastelnih boja u kombinaciji s tenisicama.

Ako se ipak ubrajate u ljubitelje zime i tople odjeće, preporučujemo pleteni pulover ili elegantnu jednobojnu dolčevitu.

Njihova cijena iznosi 239,90 kuna, a pronaći ih možete unutar Reserved web trgovine

Autor teksta: Tea Markovinović