FOTO by Reserved

Moda

Reserved sandale na blok petu donose dašak mora na gradski asfalt!

Viktoria Mikulić 03. lipnja 2024.

Jednostavne i profinjene, rezervirane za sve one koji cijene bezvremensku eleganciju!

Svaka od nas u ormaru ima nekoliko različitih modela cipela. Od pari za svakodnevno nošenje do obuće rezervirane samo za posebnije prilike, naša garderoba ima barem jedan par cipela za svaku priliku.

Ipak, najdraže su nam one koje se s lakoćom uklapaju u bezbroj outfita, one kojima se uvijek možemo rado vraćati i koje neće izaći iz mode ni narednih sezona. Jedne takve cipele pronašli smo na policama high street brend Reserved.

Osim što dolaze u bež boji koja će se stopiti sa svakim ljetnim outfitom, ovaj model je veoma praktičan zbog blok pete koja laska našoj visini, a istodobno svaki korak čini ugodnim. Naravno, izgledale bi kao većina bež sandala da ih ne krase posebni detalji koji nas odvode na godišnji odmor, ili barem donose dašak mora na gradski asfalt.

Riječ je o raznim školjkicama koje su isprepletene kroz remenčiće, a koje ove sandale stavljaju u prvi plan. Ako i vi obožavate bezvremenske klasike i u potrazi ste za obućom koja će vas pratiti kroz čitavo ljeto, na partyje, u šetnju, na romantičnu večeru ili tijekom ispijanja gina s prijateljicama u nekom beach baru, ne tražite dalje…

Ove krasotice u nude nijansi koštaju 39,99 eura, a dostupne su u veličinama 36-41. Sve detalje možete pronaći na LINKU.