FOTO by Reserved

Moda

Reserved salonke izgledom podsjećaju na ljetni sladoled!

Viktoria Šafranić 24. ožujka 2022.

Nemojte misliti da ne uživamo u proljeću kojeg smo toliko dugo iščekivali, ali kada temperature dosegnu 20 stupnjeva i sunce ozari naše lice, sasvim je normalno da su nam misli usmjerene na godišnji odmor i ljetne dane. Ah, ti ležerni trenuci kada se ujutro probudimo bez obveza i pritisaka sa svih strana, popijemo svoju prvu […]

Nemojte misliti da ne uživamo u proljeću kojeg smo toliko dugo iščekivali, ali kada temperature dosegnu 20 stupnjeva i sunce ozari naše lice, sasvim je normalno da su nam misli usmjerene na godišnji odmor i ljetne dane.

Ah, ti ležerni trenuci kada se ujutro probudimo bez obveza i pritisaka sa svih strana, popijemo svoju prvu kavicu na terasi (i po mogućnosti osluškujemo valove). Ništa nije toliko dragocjeno kao naše slobodno vrijeme, a kako bismo se u potpunosti uklopili u tu idiličnu sliku ljeta, biramo odjeću i obuću koja nas ne opterećuje, uz koju se osjećamo slobodno i poletno.

Kako je lijep osjećaj odjenuti se za nekoliko sekundi jer ljeti nema mjesta za slojevite komade. Isto tako, u tim ljetnim danima spremni smo nositi boje i printeve koje se inače ne bismo usudili tako lako spajati.

Reserved je upravo lansirao salonke i natikače koje neodoljivo podsjećaju na ljetni sladoled. Baš onako šaren, kremast i sočan, takvog ga zamišljamo dok gledamo u ove krasotice koje su se upravo pojavile na policama poznatog high street brenda.

Salonke već možemo nositi tijekom proljetnih dana, dok ćemo za ove cool natikače morati još malo pričekati. Krase ih dvije nijanse, plava i ružičasta, kao i cvjetni motivi koji ih čine još upečatljivijima.

Cijena salonki iznosi 299,90 kuna i možete ih kupiti putem LINKA, dok natikače možete pronaći OVDJE po cijeni od 259,90 kuna.