FOTO by Reserved

Moda

Reserved rozi džemper grijat će nas ove hladne jeseni

Mia Vodopija 11. listopada 2021.

Topla odjeća ne mora biti dosadna

Kada je jesen tek počela, žalili smo se kako je vruće i jedva smo čekali da prođe taj mini toplinski val. Sada, kada je jesen pokazala svoje pravo hladno lice, opet nam ne odgovara.

Cjelodnevne kiše, naleti vjetra i paljenje radijatora pravi su indikatori da su topli dani iza nas. Cilj nam je utopliti se i osjećati se ugodno. Topla odjeća ne mora biti monokromatska i dosadna – niste prisiljeni biti u smeđim i crnim puloverima, džemperima i ostalom pletivu.

Boje su zabavne i ‘podignu’ nas, a pogotovo ako su vibrantne i time u kontrastu sa sivilom i hladnoćom listopadske jeseni. Ovaj Reserved džemper je upravo ono što nam treba kao ‘pop of color’.

299,90 kn

Baby pink roza savršeno se slaže s cvjetićima koji su ukrasni detalji ovog džempera. Cvjetići su u bijeloj i tamno rozoj boji, dakle u skladnom tonalitetu s bojom samog džempera.

299,90 kn

Reserved rozi džemper ima okrugli izrez, duge rukave s blago spuštenom linijom ramena, kao i rebrasti porub, koji ga ne čini previše ozbiljnim.

299,90 kn

Uz njega možete nositi krem hlače, tamno ili svijetlo plave traperice ili pak suknju. Nama se najviše svidjela ova pamučna suknja midi dužine koja ima rastezljivi struk. Suknja dolazi u dvije dominantne boje, u tamno zelenoj i kobalt plavoj.

119,90 kn

Kontrast tople boje roze i hladne zelene odlična je kombinacija za sve one koji vole eksperimentirati bojama i tako prkositi jesenskom sivilu.

Ovaj rozi džemper s cvjetićima možete naći OVDJE, a zelenu suknju možete naći na ovom LINKU. U ovoj kombinaciji nećete proći nezapaženo!