FOTO by Reserved

Moda

Reserved predstavio balerinke za proljetne dane!

Viktoria Mikulić 23. svibnja 2024.

Ljubav na prvi pogled? NE! Ljubav na drugi pogled? NE!

Nakon zime i teške obuće i odjeće, sve što želimo u narednim tjednima je nositi nešto ugodno i prozračno. Kamo god se uputili, težimo tome da se osjećamo bezbrižno na svakom koraku.

Kada govorimo o proljetnoj obući, biramo modele u kojima naše noge mogu disati. Reserved nas je dobro nasmijao novim balerinkama o kojima jednostavno moramo imati mišljenje, a isto nažalost nije pozitivno.

Nije nam jasno tko bi nosio njihove mekane i cozy balerinke ususret ljetu? Ove krznene balerinke ne bismo nosili ni zimi, osim u svoja četiri zida čisto zbog udobnosti. Dolaze u dvije varijante, u bež boji sa smeđim remenčićem, i smeđe s bež detaljima. Rijetko ovako javno izražavamo svoje mišljenje, no ove balerinke su totalni gaf.

Ako vi ipak imate ideju gdje biste ih nosili u narednim tjednima, npr. na piknik s prijateljicama, samo izvolite. Malo se šalimo, no zaista ne možemo ni slutiti da bi netko kao ideju za bilo kakvu vrstu izlaska ili obavljanja dnevnih aktivnosti tijekom proljeća, odabrao ove pufaste balerinke.

Njihova cijena iznosi 35,99 eura i mi zaista vjerujemo da su jako udobne, ali definitivno ih ne vidimo na zagrebačkim ili bilo kojim ulicama diljem Lijepe Naše. Ako želite saznati više detalja, slobodno posjetite njihovu službenu stranicu.