FOTO by Reserved

Moda

Reserved pamučna trenirka s ilustracijama najzaljubljenijeg Disney para!

Viktoria Šafranić 18. siječnja 2021.

Osim što osvaja printom, izgleda preudobno...

Ako je neki mjesec rezerviran za comfy odjeću, onda je to definitivno siječanj. Nakon blagdanskih dana, trudimo se pronaći način da odagnamo depresiju koju donosi početak godine, osobite ove. Budući da puno vremena provodimo u vlastita četiri zida, želimo se opskrbiti najcozy komadima kako bi se u svakom trenutku osjećali ugodno.

Na službenoj stranici Reserveda upravo se pojavila bijela pamučna trenirka u kojoj želimo provoditi čitave dane. Napravljena od pamuka, svojom mekoćom će nas grijati i opuštati, a svojim ljupkim motivima svakodnevno zabavljati.

Ukrasili su je Mickey i Minnie Mouse, najoriginalniji crtani likovi koji svojom pojavom mame osmijehe na lice. Iako je naš prijedlog nabaviti oba dijela, dobro je znati da se svaki kupuje zasebno, ukoliko samo želite majicu ili donji dio trenirke.

Za sve koji su već napravili siječanjsku listu serija kojima će kratiti vrijeme iza posla, dopustite si potpuno uživanje u ovom šarmantnom novitetu. Još vam samo treba dekica i vruća čokolada, a za potpuni doživljaj nadamo se i snježnim pahuljama koje ćemo promatrati iz topline vlastitog doma.

Cijena svakog od ovih komada iznosi 179,90 kuna tako da kompletnu trenirku možete imati uz sebe za 360,00 kuna.

Ako volite bijelu boju, razveselite se kad vidite kultne Disney mišiće i osjećate se najudobnije u ovakvim trenirkama, onda nema razloga da se previše dvoumite. Gornji dio možete pronaći na sljedećem linku, dok se donji dio trenirke nalazi ovdje.