FOTO by Instagram @reserved

Moda

Reserved nam donosi kobalt plavi casual outfit

Mia Vodopija 19. kolovoza 2021.

Casual stil nikad nije ovako dobro izgledao...

U jedno smo sigurni – svi se volimo kad tad lijepo urediti. Nova haljina i cipele s potpeticom ili pak suknja i bluza na sandale s visokom petom.

Za posebne prilike se možemo šminkati čak i sat vremena, a frizura će biti nešto čime ćemo se počastiti.

S obzirom na to da je ljetno vrijeme idealno za zaruke, vjenčanja i ostale svečane prigode, sigurno ste proveli puno vremena uređujući se.

Iako su te specijalne prilike upravo to – specijalne, u našem svakodnevnom stilu nema mjesta za potpetice i svečane haljine.

Na svakodnevnoj bazi želimo nešto u čemu ćemo se osjećati ugodno, nešto što nas neće stezati i nešto u čemu ćemo se moći slobodno kretati.

229,90 HRK

Poznati brend Reserved je mislio na sve pa nas je počastio casual majicom i hlačama u jednoj posebnoj boji.

Boja noći, predivna tamna nijansa plave, poznata kao kobalt plava boja i ove je godine dominirala, a upravo ova specifična nijansa svakom izdanju daruje efektan i otmjen dojam.

229,90 HRK

Majica i hlače ležerna dizajna izrađeni od debelog žerseja ugodnog na dodir s visokim udjelom organskog pamuka i mješavinom recikliranog poliestera.

Majica dugih rukava ima visoki okrugli izrez s rebrastim porubom i manšetama. Hlače dugih nogavica s rebrastim porubom dolaze s rastezljivim pojasom.

229,90 HRK

Za one kojima je stalo do okoliša, imamo dobru vijest – materijal majice i hlača je sintetička tkanina proizvedena od plastičnih PET boca i recikliranog plastičnog otpada.

Odabrani se otpad reciklažom pretvara u nova vlakna visoke kvalitete. Uporabom recikliranog tekstila smanjujemo količinu otpada i trošimo manje vode, energije i prirodnih resursa nego kad je riječ o uobičajenom proizvodnom procesu.

229,90 HRK

U slučaju da tražite novu casual svakodnevnu opciju, majica i hlače dolaze i u drugoj bež boji, a možete ih kupiti ovdje i ovdje.