FOTO by Reserved

Odjeća

Reserved jesenska haljina izgleda dražesno uz Mickey Mouse detalj!

Antonija Andabak 26. rujna 2021.

Mali, šarmantan detalj običnu prugastu haljinu diže na viši nivo!

Ako nešto znate o modi, to su onda haljine. Vaša garderoba je prepuna haljina za sva godišnja doba, nosite ih 99,9% vremena i vaš su modni as za sve prilike.

Vrlo često na sniženjima ulovite fenomenalne prilike i osvježite ormar, no nije vam strano potrošiti ni veću svotu novca ako vam se baš svidi haljina iz nove kolekcije vašeg omiljenog brenda!

Na web shopu Reserved pronašli smo haljinu koja objedinjuje sve vaše želje: nova kolekcija i pristupačna cijena! Jesmo li spomenuli da je ukrašena Mickey Mouse siluetom, vašim omiljenim Disney likom koji je lako pronašao put do vašeg ormara!

Haljina od žerseja Mickey Mouse – 199,90kn

Reserved haljina od žerseja, vrste pletenine koju ove jeseni itekako nosimo, midi je dužine do ispod koljena u tipu poludolčevite. Takva vrste haljine odlično će pristajati uz oversized sakoe za jesensko španciranje po gradu, baš kao što je to vjerno predstavljeno na Reserved web shopu na modelu. Također, ovu haljinu vidimo kao odličan izbor ispod kariranih kaputa ili onih u vibrantnijim bojama.

Beige haljinu s crnim tankim prugicama ukrašava Mickey Mouse silueta na prsima i decentan je detalj koji će na pristojan način, primjerice na poslu, dočarati vašu opsesiju sa stvarčicama u obliku Mickey Mousea.

Haljina od žerseja Mickey Mouse – 199,90kn

Kao što smo i predložili, haljinu u kombinaciji s čizmicama do gležnjeva ili čak onih overtheknee modela, možete nositi u svakodnevnim prilikama, bilo da je to odlazak na kavu, druženje ili posao, prugasta haljina midi modela doista je zahvalan odjevni komad!

Cijena ove haljine iznosi 199,90 kuna i možete je kupiti u raznim veličinama, dostupnima na Reserved web shopu!